Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

В Кана какво е това? В Кана е растение.

В Кана е растение, което има най-широки листа от банан и цветята в блестящи цветове.

палеца най-Cannas --- презентация-и-логическо В Кана е тропическо растение, което върви особено добре с бамбук например лесно да растат. В Кана намери своето място във всяка градина, закрит расте и хидропоника, кана цъфти под слънцето и летните горещини така на Кана е много лесно да се развива в съответствие с натриева лампа или друг градинарски осветление, опитайте да расте кана под градинарски LED, вие ще бъдете изненадани от резултата с изобилие развитие.

В Кана може да е голямо растение, знаеш ли?

В Кана е цъфтящо растение, което може да нарасне до много големи размери в своите култури. Така наречените джуджета Кана растения са повече от 80 см, големите размери на Кана растения може да достигне до 1,20 м височина. Техните широки листа енергични заобикалят стъблото. Те са зелени или лилаво, понякога ивици в зависимост от разновидностите на кана. Някои градинари предпочитат да цветя и лилави листа предоставят интересен контраст с зеленото да се получи от юли до октомври, цветята тромпет, застанали в клъстери в горната част на стъблото. Те са жълто, червено или оранжево, понякога bicolored. Научете повече за различните разновидности на кана в закрит расте, цялата информация за растения и градина.

Най-високите Cannas намерят своето място в масивна например, или в групи от по десет от същия сорт, или на фона на огромен многогодишен пример, който ще даде много хубав ефект. Кана лятна растение, Кана благоприятно поеме пружината в напълно смесен ръб на декоративни растения, например.

Джудже Cannas ще ги адаптират към своето място в алпинеуми, смесен граничните растенията или ниска маса за градина морава или озеленен. В Кана също перфектно притежава пот и табла, те могат да се присъединят към балконите и терасите, за да се получи добро впечатление.
В Кана е лоша цветя, които скоро изсъхват, след като е избран.
От своя страна тропически, кана върви добре с бамбук и бананови дървета, за да се получи красив състав във вашите цветни градини.

Машини, съоръжения и поддържане на екстериора и интериора Кана, Кана за растителна лесна за поддръжка.

Засаждане Cannas се провежда в средата на май (веднъж само зимните студове от миналото). Оферта за излагане на слънчева светлина Cannas и топъл, южен оценявам.

В Кана расте в богата почва толкова влажни, който съдържа хуминови и Fulvic киселини, пропускливи и леки. Първо погребе коренища в 5-12 см дълбочина. Ние ще космически Cannas петдесетсм висока, 30см гноми. Знаете ли, че? Засадени Cannas растат по-малко и ще бъдат по-близо един до друг.

След това се опаковат добре, въпреки че пълнежът почвата тях и водата, покриващи дълбоко.

През лятото с инсталацията за кана е по-редовно поливане през лятото, но все още трябва да остане умерена. Веднъж седмично е необходимо, донесе Cannas тор, богат на азот или пълна тор като Terra Вега марка кана също. Разполага със Ножици цветя Както на цъфтящо растение и да поддържате добър външен вид и го оставете да продължи да расте.

От ноември, когато красивата миналия сезон, листата става жълта кана.

Това е време, за да изкопае коренища и да ги съхранявате в приюта през зимата, като ги поставите в една дървена кутия, пълна с торфен мъх например поддържа влажна, за да ги предпазва от изсъхване, дори по време на зима.

Cannas се продават като крушки са били изпратени от средата на февруари до май

Знайте, че те са монтирани на открито в своите градини или тераси, веднага след като опасността от измръзване е минало за пролетта.

Да посадиш Cannas:

  • Подгответе местоположението на вашите Cannas от изкопаване на земята в дълбочина правилно да се отделят и да се отстранят камъните и плевелите.
  • Включване на компост и добре изгнили компост за подобряване на почвата и я обогатяват.

Terra на почви кана ще се адаптира перфектно към вашите Кана култури:

  • Поливайте обилно и редовно, за да доведе до началото на растителност.

Възможно е да се започне луковиците Кана на закрито, зимна градина, оранжерия или дори на закрито, поставяне на саксии коренища в смес от части на горния почвен слой и почвата равно, да се засадят външен май , цъфтящи като се започне по-рано. Cannas също се развива добре в саксии, особено джуджета сортове. Може да се отглежда в даден тип култура кабинет Superbox , Blackbox Silver или Secret Garden , за да растат вашите растения Cannas през цялата година.

След това използвайте богат субстрат на повърхностния слой на почвата и вида на почвата кана тера професионалист. След това се получи невероятна растения, които напускат саксиите в чинийка винаги пълна с вода и като се храни видове торове Terra Vega и Terra Flores веднъж седмично.

Кана нападнат?

Можете атакуват вашите Cannas растения? Какво се грижи за вашите растения Кана?

Намери процедури, съобразени с Вашите Cannas растения.

Търсите лечение срещу голи охлюви, залагам на естествените хищници: таралежи, косове, жаби и жаби. Те ще регулира популацията на охлюви във вашата градина, знаете ли?

Поканете ги в градината си чрез засаждане на диви жив плет. Защитете Cannas тези ненаситни охлюви около подножието им на дървени стърготини или натрошени черупки от яйца, материали, които го правят трудно прогресия и защита на вашите Cannas растения.

Червените паяците обезцветени листа кана и изграждане малък паяжини след листата си. На калинка, естествената си хищник ви отърве инча

Кана инд е видовете, отглеждани в нашите географски ширини.

Кана атака на пътувания
Кана лети компост
Кана комар
Кана листна въшка

Противно на обичайното си наименование "balisier Индия" кана е роден в Америка и тропическа Азия. Той принадлежи към семейството на Cannaceae близо банан която той разполага с достатъчно зеленина, здрав и декоративни.

Кана Франция-какво е това? Смятате ли, Кана ?

Съвсем висока производителност на тор

Кана е десетилетия опит в отглеждане на растения и особено на хидропоника наречени хидропоника и интензивно сътрудничество с други пионери, в действителност експерти Кана от закрит отглеждането на любимите си растения. Неговата страст и любов към растенията, помогна на производителите за постигане на оптимални резултати, характеризиращи се с философията на Кана , динамично развиваща се компания на върха на технологията на торове и да стимулира растежа и цъфтящи растения.

Кана разтвор за растежа и цъфтежа на растенията за култури вътрешно и външно култивиране на почвата, хидропоника и aeroponics, кокосови влакна на култура или Grodan градинарски минерална вата .

Какво растежа на растенията, което искате във вашия интензивно отглеждане?

Самостоятелно култура е повече от просто изпълнение.

Можете да отделите време, за да си инсталация - вижте потомството му, да растат и да се развиват. Ние вярваме, че благодатен опит, че ние се радваме на още по-даровете на природата.

През осемдесетте години, ние започнахме развитието на кана марка. Тя ни очарова. Опитът, който сме придобили, искахме да го споделите с други производители. Ето защо ние прекара началото на деветдесетте години, първите ни хранителни продукти на пазара: Кана Вега и Кана Флорес.

Експериментирането ние все още го правят в днешно време с големи аванси за бъдещото развитие на културата. Имаме пет изследователски центрове по целия свят за изследване на вашите растения. Ние изучаваме фактори централата, силата и местоположението, тъй като климатът. Като цяло, ние работим за най-малко две години, за да се разработи продукт. Ние предлагаме четири продуктови линии, заедно с Холандия, които се продават в повече от тридесет страни.

Изберете вашия Кана тор, можете да получите Кана тор качество, производство, дистрибуция и сервиз: ние правим себе си всичко - уникална в индустрията. По този начин ние поддържаме контрол на дистрибуторската ни, така че ние можем да гарантираме качеството.

Нашата мрежа е нараснал значително през последните тридесет години, сега се говори за много производители. Техните практики са добре дошло допълнение към нашите изследвания и постижения. И, разбира се, че е хубаво да се чуе успехи на нашите клиенти.

Кана подкрепя хората и организациите, в които признават малко на себе си. Такива като закрит култивиране със силен и способен партньор, ние спонсор на музикални фестивали, които представят нови звуци, като Световната купа, Beats & Roots реге и Boogie Down. Спортистите, които искат да се възползват максимално от себе си, включително футбол, кон, кола и гребане. И любопитните студентите, които отговарят на нашето училище проект с отглеждане на зеленчуци и растения за напреднали градинарството.

Кана е резултат от обаянието си с природата.

Искахме да знаем всяко растение и да разберат процеса на растеж. Това е отразено в цената и опаковката, ние избираме. Например, бутилките се от полиетилен, идеални за рециклиране на пластмаса. С BIOCANNA ние предлагаме торове за земеделските стопани, които искат да отглеждат култури с биологично базирани на органични торове.

Колко вода трябва растение?
Инсталацията може да бъде болен?
Можете ли да развиете своя собствена тор?
Нашата храна, ни храни, торове, където идва тя?

Посочените по-горе въпроси са все по-често в светлината на прожекторите. Готвене предавания са популярни и проблема с храна е глобален важно за много политически дневен ред. Важно е, че младите хора са наясно, че зеленчуците да влязат в сила от супермаркета, но е сложна.

Имайки това предвид Кана отправна през 2009 г., "проекта на културата Средни училища" зеленчуци. За самите студенти участват в отглеждането на зеленчуци и увеличаване на реколтата в изобилие.

Сега, години по-късно, по които работим в тясно сътрудничество с десетки училища и ние сме разработили цялостна програма, заедно със съществуващия проект. Програмата има за цел да образова преподаване.

Програмата е практичен комплект, който опит и обучение вървят ръка за ръка. Пакетът се фокусира върху компетенции и в съответствие с целите.

В тази програма, студентите с хранителни вещества и субстрати Кана в палатки на културата ще растат растения.

Специалният "вътрешната култура" е, че имате контрол над района на централата, която се развива през цялата година.

Вижте съвети клипове Кана

Имате ли какво е необходимо, за да се постигне добър растеж на вашите култури?
Имате ли някакви проблеми храни или просто искате да се научите как да се развива по-добре?

С тези филми , ние предлагаме решение на проблемите, срещани от аматьори производители. За феновете, добавихме PDF подкрепа сред филмите с подробно обяснение.

Открийте кръг на Кана , торове Кана и BIOCANNA в закрит расте, вашият growshop за вътрешен расте с кана.


Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.