Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

Фен какво е това?

Научете всичко за вентилатора в закрит расте, вашите магазини за промишлено и битово вентилация.

Фен или въздух вентилатор е машина, както подсказва и името, за да се създаде изкуствен вятър задвижвани от турбина, за да изпратите свеж въздух, перфектен въздушен поток за охлаждане на разстояние. филц топлина зависи само от външната температура, но също намалява със скоростта на въздуха. Работният обем на въздуха, причинено от вентилатора ще се охлади на хората и околната среда под въпрос, за да се освежи пространството под въпрос.

Феновете са били около продължение на десетилетия и първите няколко феновете бяха активирани от човешка сила или домашен любимец. Сега в продължение на години те са адаптирали мотор, който го кара като перка на хеликоптер или авиация турбина.

Вентилатори могат да се използват за всички еластични течности; Те се използват както за удобство, отколкото в промишлеността или домашни цели.

Защо имаме нужда от вентилатор през лятото?

Лято фен осигурява свежо усещане за човешко същество чрез улесняване на изпаряването на потта на хората или животните и хомогенизиране на температурата на стаята, но не за понижаване на температурата, шофьорите напротив се появяват известно количество топлина, но не напълно ще се усети в човешката кожа.

 • Феновете осигуряват вентилация и вентилация на сгради, пътни работи и т.н. подновяване на въздуха в определено пространство.
 • вентилатора често се задвижва от включване на устройството.
 • вентилатори се използват в различни области на промишлеността, офиси, градинарството чрез създаване на въздушен поток да се поддържа приемлив температура в някои среди, особено за компютърни сървърни помещения, например.

Запознайте се с избора на нашия отдел за вентилация в закрит расте. Феновете са устройства, които не произвеждат студена все още се охлади.

Всъщност, вентилаторът произвежда въздушен поток, произведен от въртенето на лопатките достатъчни, за да ги един до получаване на усещане на по-ниска температура с тази на въздуха, протичащ в стаята.

Фен могат също да излъчват топла вентилация. В зависимост от вашата употреба, избира между няколко модела: фен базови или пеша, тя е идеална за използване в офиса или на маса в хола, кухнята, в стаята и всичко, което най-малко един метър фен това е по-скоро предназначен за ползване от един човек, феновете се, често регулируеми по височина, с лесна система за работа с него се установява над стаята по ваш избор. Или можете да изберете колона модела на феновете, който да излъчва вертикален въздушен поток метене и размахват в стаята, където и да сте, и освежава от главата до петите, без никакви затруднения. Тези фенове са особено тихи конкретна марка Разширено Star надеждни, мощни и енергийноефективни фенове.

Често тези фенове адаптира към спалнята, за да се избегне изключен звукът продължен през цялата нощ.

Освен това, вентилаторът пиедестал е формат, който го прави много лесен за поставяне, съхранение и транспорт прави.

Открийте 30см метал въздушни Brewers или 45сантиметър висока производителност, дизайн и практика, те могат да бъдат монтирани на стената, ако е необходимо, например за офиси или фирми, които се нуждаят от вентилация за летни периоди.

Чудесен избор на феновете на стените, да търсите вентилатор на тавана с дистанционно да контролира гребло фен мълчи и люлка за перфектна дифузия на въздуха в околната среда.

Открийте BOX феновете на вентилатора, плосък фен, проектиране, икономически и мощни, които представяме феновете boxfans 30 сантиметра от напреднали звезда или модел Box Fan 50cm фен мощен ултра достъпни.

Винаги по-иновативни модели страна фен, опитайте вентилатора 3 в 1 с неговата многофункционална, оригинален и ефективен модел, вибриращо функция 45 сантиметра фен на крак, вторият му игрален му позволява да направи традиционната метал метал пивовар 45 см по-ниско цена, вие също може да бъде от стена до стена фен, де-портативен инвертор за лесно използване на вашия фен 3 в 1 в закрит расте.

Намерете фенове марки Honeywell вида HT900 E , най-продаваните на модела фен на марката на Honeywell във Франция и в Европа, ако турбо Honeywell фен модел не ви харесва или прекалено големия размер на цената, можете да опитате на модела фен напреднали звезда бял, елегантен дизайн и със сигурност по-мощен от вентилатора Honeywell HT 900, дори ако напреднал звезда вентилатора съдържа само две скорости, вместо 3 на Honeywell също купуват маса фенове в закрит расте, намерете огромен избор на маса фенове на най-добрата цена на мрежата в закрит расте, вентилацията магазин във Франция.

Side употреба Ароматизатор или фен, фен е от 2 до 4 скорости в зависимост от модела и различни марки вентилатори или вентилатори, които ще ви позволи да го настроите по ваш вкус и в разгара на вашата среда, енергия 20 до 50W с или без лопатки. Пример за вентилатори Дайсън. Ниска поток ще се препоръчва, когато вентилатора на тавана е поставен близо до вас, така че можете да изберете подходящата скорост за вашето устройство за регулиране на температурата на околната среда на вашето пространство. Ако температурата се повиши прекалено много, да изберат за един климатик, които със сигурност ще бъдат по-ефективни в летните периоди трудно да се преодолее дори с вентилатор.

Повече информация за нашето ръководство:

Как да изберем вентилатор, за да отговарят на вашите нужди?

Наличие на модели в www.cultureindoor.com постоянно се актуализира. информация "доставка до дома" The ", се съхранява мотика" или "Представяне в повечето от нашите културни обекти на закрито", са валидни по време на връзката си с нашия сървър и може да варира вашето местоположение на доставката или изтеглянето. Цената показани на сайта е, че се практикува от отглеждане на закрито растат магазин за онлайн продажби. В случай на оферта за намаляване на цените, референтната цена е най-ниската цена в indoor.com култура през 30-те дни, предшестващи началото на операцията. Намаляването е показано на сто се изчислява референтната цена, намалена с размера на такса еко-участие.

Ако даден продукт не се предлага за онлайн продажба, цената се начислява, е, че на магазина Култура закрит Франция.
Нашите оферти за продуктите и цените са валидни, докато не се виждат на сайта.

 • Всички фенове нагоре
 • Всички фенове клещи
 • Всички фенове на маса
 • Всички метални фенове
 • всички фенове на Honeywell
 • Всички фенове Advanced Star
 • Всички колебания фенове
 • Всички фенове стенни
 • Всички вентилатори за дистанционно управление
 • Всички евтини фенове
 • Всички наши марки в Fan: Honeywell напреднал звезда, fanline, ураган, Dyson, bionaire, ROWENTA, естествен въздух, калор, ALPATEC, пролин, oneconcept Телец кратко, да намерите най-големите брандове вентилация в закрит расте, вашият партньор вентилация
 • други фен продукти
 • Открийте вентилатори, вентилатори пръскалките, господата ултразвукови овлажнители, изсушители, йонизатор за пречистване на въздуха, озон генератор

Търсите евтин фен? Културата е в закрития лидер в промишлени и битови вентилация.

Търся производител фен? свържете cultureindoor.com

Търся търговец на едро фенове? свържете cultureindoor.com

Културата на закрито, партньор и производител на марката Winflex вентилация , призната марка в вентилацията, което търсите абсорбатор на въздуха, като отдушник на въздуха, вентилационни канали и аксесоари посетете нашия сайт www.cultureindoor.com

Културата вътрешен номер 1 вентилатор, безплатна доставка от 59 € * 20% за лоялни клиенти и живот *

Вътрешно отглеждане също присъства в Cdiscount, търговска улица, Fnac, Мано Мано, моята echelle.fr, Amazon, иБей, priceminister, Pixmania и т.н ... на този най-активните пазари във Франция, за да ви помогне бързо да намерите вентилатор.


Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.