Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

Условия за продажба

ЧЛЕН I - Обхват

Онлайн магазинът "Cultureindoor.com" е проведено и се управлява от компанията ОНД
Настоящите Общи условия се прилагат, без ограничения или резерви по отношение на всички продажби, направени от ОНД Дружеството с непрофесионален, които желаят да придобият продуктите, предлагани за продажба от продавача на своя уебсайт Cultureindoor.com ,
Тези условия се прилагат с изключение на всички други условия, включително тези, приложими за продажби в магазини или чрез други разпространение и маркетингови канали.
Тези условия за продажба, са достъпни по всяко време на този уеб сайт и преобладават, ако има такива, на всяка друга версия или друга противоречива документ.
Освен ако не е предвидено друго, данните, записани от ОНД Дружеството представляват доказателство за всички сделки.
В съответствие с член L.111-1 от Кодекса, съдържанието на "Cultureindoor.com" позволява, преди сключването на заповед, е клиентът да знае основните характеристики на избраните продукти.

Хотелът продукти са в акции. Информацията за наличността на продуктите са предоставени към момента на подаване на поръчката.
Промени в настоящите Общи условия са задължителни за потребителите на сайта от своя он-лайн и не могат да се прилагат за сделки, сключени преди това.

Валидирането на поръчката от страна на купувача е приемане на настоящите Общи условия.


Член 2 - Право на отказ

Купувачът има, в съответствие с член L 121-21 на потребителите кодекс, за период от 14 работни дни от доставката на продукти, за да информира ОНД компанията за намерението си да упражни правото си на отказ. Купувачът трябва след това да ги върне на Продавача в края на замяна или възстановяване, при условие че продуктите са върнати в оригиналните им опаковки и в перфектно състояние в рамките на 14 дни от съобщаването на решението си да се оттегли , Повредени предмети, замърсени или непълна, няма да бъдат възстановени или заменени. Разходите за връщане са изцяло отговорност на Купувача. Връщането на продукти трябва да бъдат придружени от фактурата. Обменът (при наличност) или възстановяване ще бъде направено в рамките на 14 работни дни от получаването от продавача, статии, върнати от купувача. Възстановяване ще бъде направено в съответствие с оригиналния начин на плащане, с кредитна карта, PayPal или по банков път.

Всяко искане от ОНД компанията може да бъде направена:
- мейл sav@cultureindoor.com.
- по телефона от 0164212000 от понеделник до петък 10:00-12:30 и 14:30 до 17:00 часа.

Всеки продукт, за замяна или възстановяване трябва да се върне в своята цялост (включително ръководства и аксесоари) и в оригиналната му опаковка в перфектно състояние, в Colissimo с застраховка, покриваща пазарната стойност на продуктите, върнати на следния адрес: CIS - 32 Rue де ла Regalle -77181 Courtry.

Член 3 - контрол за валидиране

Това е Клиентът да изберете сайта, продуктите, които желаят да поръчате.

Всяка заповед, подписана от клиента "двойно щракване" представлява неотменимо приемане, които могат да се обжалват само в случаите, предвидени в тези общи условия и ред, на правото на отказ и в наличност.

Според закона от 13 март 2000 г. за електронен подпис, от момента, в който клиентът спестява поръчката или "двойно щракване" на всяка поръчка за покупка, поръчката на клиента се счита за прието съзнателно и неотменима, като и двете цени, обеми и количества.

Приемане на поръчка е основание за плащане и получаване на това в своята цялост.

В случай на отмяна на заповедта от страна на Клиента след приемането му от Доставчика, след 14 дни, произтичащи от правото на отказ по някаква причина, различна от непреодолима сила, сума, равна на 10% от общата сметка доставчик ще бъде придобит като обезщетение, обезщетение за претърпените вреди, както добре.

Член 4 - Цена

Продуктите се доставят на ставките в сила от сайта, по време на записа на заповедта от продавача. Цените са в евро и данъци (включително ДДС).
Тези цени са твърди и не подлежат на промяна, по време на техния срок на валидност, както е посочено на уебсайта на продавача. Те не включват обработка такси, доставка, транспорт и доставка, които се таксуват допълнително.
Електронна фактура е издадена от продавача и изпратени на клиента на имейл адрес тя да се освободи Продавача.

CIS си запазва правото да отмени всички поръчки, на които цените биха били неправилни, в резултат на компютърна грешка, хакерство, въвеждане на данни грешка или други вътрешни или външни злоба към обществото. ОНД ще бъдат необходими за предотвратяване на клиента, за да откажете поръчката и да направи съответното възстановяване. Ако намерите грешка, благодаря, че се свържете с нас по електронната поща на contact@cultureindoor.com.

(**) цената на литър и килограм са изключителна промоционална цена.

Член 5 - Заплащане

Цената се заплаща в пълен размер в деня на подаване на поръчката от страна на Купувача.
За да зададете реда, ОНД предлага купувач различни плащане за цел в рамките на поръчката за покупка, а именно: кредитна карта с сигурно плащане и парични 3x (50% в момента на поръчката / 25% на 30 дни / 25% до 60 дни) PayPal, PayPal изрази, пощенски запис, банков превод.

плащания с кредитни карти се дебитират в момента на подаване на поръчката.

Всяка заповед, платени с чек или паричен превод ще бъде обработена след получаване на плащането. Периодите на наличността като корабоплаването се преизчисляват от датата на получаване на плащането.

Компанията ОНД си запазва правото да прекрати всякакво управление на поръчки и доставка в случай на отказ да разреши плащане с кредитна карта чрез сертифицирана финансова институция, оторизация за плащане с чек отказ от проверява се гарантира частна компания, избрана от ОНД или в случай на неплащане.
В ОНД Дружеството изрично си запазва правото да откаже доставка или да достави поръчка от клиент, който не е напълно платени или предишна поръчка или с когото спор за плащане в момента е администрация.
CIS не могат да бъдат подвеждани под отговорност за незаконно присвояване или неправомерно използване на всякакви средства за плащане, които не биха били открити от процедурата за проверка.
CIS запазва пълно право на продадените до пълното получаване на всички суми, стоки, дължима от клиента, са под техен контрол, включително данъци и такси.
Прехвърлянето на собствеността на имота, закупени в CIS от страна на клиента на трета страна, няма да бъде подкрепена от ОНД Компанията
Само на първоначалния купувач на имота може да претендира разпоредби за достъп на тези условия за продажба.

ЧЛЕН 6 - мигновен и за лоялни клиенти

От първата покупка и за каквато и да е дълъг от следните прагове, клиентът ще получи незабавен отстъпка:
- 5% отстъпка от 149 € покупка
- 7,5% отстъпка от € 349 за покупка
- 10% отстъпка от € 750 за покупка
- 15% намаление от 1500 € покупка
- 20% намаление от € 3,000 за покупка
Клиентът ще бъде от полза плюс отстъпка лоялност. Общо поръчки (без транспортни разходи) са кумулативни и клиентът ще се възползват от отстъпката, съответстваща на лагера, когато пресича.
Клиентът ще загуби своята отстъпка, ако тя не минава контрол за срок от една година.

Някои продукти са изключени от незабавно предаване и лоялни клиенти. Тези продукти са маркирани като "не са включени в отстъпките." Цялата система на предаване може да бъде спряно по всяко време (включително и на промоционалния възможност на целия каталог, soldes..etc период)

флаш продуктите при продажбите са изключени от незабавна и вярност система отстъпка.

ЧЛЕН 7 -Shipping / Доставка

Доставка време, зависи от вида на плащане, по избор на клиента, изготвяне на поръчката се намесва при получаване и осребряване на плащането.
Продукти, закупени от Купувача ще бъдат изпратени в рамките на максимален срок от 5 работни дни, на адреса, посочен от купувача в своята поръчка на сайта, в зависимост от наличността.
В случай на липса на подреден продукт, най-вече защото на нашите доставчици, купувачът ще бъде информиран по-рано и ще имате възможност да откажете поръчката. Той ще има възможността да търсят или възстановяване на сумата, ако има такава, платена в 15-дневен срок не по-късно от тяхното плащане, или размяна на характеристиките на продукта и цена еквивалент, ако ОНД е в състояние да предостави.
В случай на невъзможност за обмен, ОНД си запазва правото да анулира поръчката на клиента, и да възстанови платените суми.
Информация относно наличието на продукти, които се предават от нашите доставчици, липсата на продукта не се ангажира отговорността на ОНД или право на обезщетение за клиента.
С изключение на специални случаи или липсата на един или повече продукти, продуктите подредени ще бъдат доставени наведнъж.
Доставките се извършват от независим превозвач.
- За Франция, Корсика и Монако: доставка 24 от Chronopost за поръчки, с общо тегло по-малко от 50 кг, доставка от 2 до 3 дни на превозвач за поръчки над 50 кг
- За International: доставка от 5 до 7 работни дни от Chronopost или Coliposte
- За Overseas: доставка 4-8 работни дни от Coliposte
Доставка на тежки и обемисти пратки ще бъдат обект изпращане носител.
Продавачът се задължава да положи максимални усилия, за да доставят продуктите, поръчани от купувача в срока, определен по-горе. Въпреки това, ако поръчаните стоки не са били доставени на крайния срок, посочен в договора, продажбата може да бъде отменена по писмено искане на купувача. Платените от купувача суми ще бъдат възстановени незабавно, с изключение на никаква компенсация или приспадане, в съответствие с член L111-1 от Кодекса.

Ако специална молба на купувача, свързани с изискванията за опаковане и транспорт на продуктите нареди, надлежно прието в писмена форма от продавача, свързаните с това разходи ще бъдат допълнително специфично таксуване на приблизителна оценка, приет преди това в писмен вид от купувача.

Продуктите се доставят на адреса, посочен от клиента във формуляра за поръчка.
Клиентът е длъжен да провери информацията за пълнота и съответствие, предоставена на ОНД Последният не може да носи отговорност за евентуални грешки при въвеждането на данните и последиците от гледна точка на закъснения или погрешна. В този контекст, всички направени разходи за връщане на поръчката ще бъде изцяло за сметка на клиента.
CIS не могат да бъдат държани отговорни за забавяне на доставките поради погрешни адреси, телефонни номера, предоставени от непреодолимата сила или купувач.
Клиентът трябва да провери състоянието на опаковката и съдържанието на стоката при доставката. Всяка аномалия във връзка с доставката (повреди, липсващи продукти в сравнение с тази заповед, повредена опаковка, счупен продукт ...) трябва да бъде посочено на получаване на ваучер за пътуване, като "значителни и пълни ръкописни резерви", придружен от подписването на клиента, а това в присъствието на Пакетът,. В случай на изпращане по пощата, ако пакетът пристигне повредено или открита от съществено значение е, че клиентът установи по коефициент или пощата зависи "доклад за щета" (докладва 170), така че ОНД могат да отворят разследване и обезщетение процедура.
Клиентът трябва да потвърди този проблем чрез изпращане на превозвача в срок от два (2) работни дни след датата на доставка по пощата с обратна разписка се посочва, подобни твърдения.
Клиентът едновременно ще предупреди ОНД чрез изпращане на копие от това писмо (с оригинала на "доклада щети", ако е приложимо), за да: CIS 32 Rue де ла Regalle Courtry 77181 или по имейл в рамките sav@cultureindoor.com два работни дни. След този период и при неспазване на тези формалности, без да твърдят, може да бъде валидно прието от продавача.

В зависимост от мястото на доставка и сумата на поръчката клиентът ще се възползват от безплатна доставка (подробности тук: http://www.cultureindoor.com/content/12-livraison-gratuite). Някои продукти могат да се възползват от безплатна доставка заради теглото си. Фиксирана такса за единица след това е за сметка на клиента по време на ред (тази информация е показана по desciption на продуктите).


Член 8 грешки доставка - неотговарящи на изискванията продукти - Каталог на връщане

Клиентът трябва да направи до CIS компанията по-късно в 48 часа след раждането, всяко вземане на грешка на доставката и / или несъответствие на стоки в натура или в качеството в сравнение с записите във формуляра за поръчка. Всеки иск направена след този срок, ще бъдат отхвърлени без да се прибягва.
Всеки иск към ОНД общество може да се направи:
- по електронна поща чрез формата за контакт
- по телефона от 0164212000 от понеделник до петък 10:00-12:30 и 14:30 до 17:00 часа.
Всяка не твърдят, направени в правилата, определени по-горе и в сроковете, не могат да бъдат взети под внимание и да освободи компанията от всички ОНД клиент за отговорност.

Следва да се припомни, че ползите за клиентите от правната гаранция срещу скрити дефекти (чл 1641-1649 от Гражданския процесуален кодекс) и правната гаранция за съответствие (чл L211-1 и сл от Кодекса). Купувачът може да действа в срок от 2 години от доставката на продукта да действа. Купувачът може да избирате между ремонт или замяна под гаранция за съответствие. При изпълнението на гаранцията срещу скрити дефекти купувачът може да избира между разрешаването на продажбата или намаляване на продажната цена в съответствие с член 1644 от Гражданския процесуален кодекс.


Всеки продукт, за замяна или възстановяване трябва да бъде върната в срок от 14 дни от получаването на договора за замяна с CIS компанията в своята цялост (включително ръководства и аксесоари) и в оригиналната му опаковка в перфектно състояние, Colissimo препоръчва се с застраховка, покриваща пазарната стойност на продуктите, върнати на следния адрес: ОНД - 32 Rue де ла Regalle -77181 Courtry. Всички декларации трябва да бъдат докладвани преди Обслужване на клиенти Фирма ОНД Добър отпечатан връщане трябва да се влачат до вътрешната страна на опаковката.
Разширено доставка от страна на клиента, ще бъдат възстановени от ОНД компанията (на подкрепа и в рамките на разходите за изпращане на Colissimo препоръчително), освен когато това ще докаже, че продуктът не отговаря на оригинала на декларацията, направена от клиента в правото на връщане.
Неспазването на процедурата по-горе не претендира за несъответствие или дефект на стоки, доставяни да бъдат приемани.

Обменът (при наличност) или възстановяване ще бъде направено в рамките на 14 работни дни от получаването от продавача, статии, върнати от купувача. Възстановяване ще бъде направено в съответствие с оригиналния начин на плащане, с кредитна карта, PayPal или по банков път.

Във всички останали случаи, продуктът ще се върне само за клиента.

Член 9 - Прехвърляне на собственост - Трансфер на рисковете


Прехвърлянето на собствеността на продуктите на Продавача, в полза на купувача, ще настъпи едва след пълното изплащане на последната, и това каквото и датата на доставка на продуктите.

Член 10 - Отговорност за продавача - Гаранция

Продуктите, доставени от продавача, предоставени в съответствие със законовите разпоредби,
- Най-правната гаранция за съответствие,
- правната гаранция срещу скрити дефекти от дефектни материали, проектиране или производство, засягащи доставените продукти и което ги прави негодни за употреба,
- гаранция на производителя, в зависимост от марката и съответния продукт.
Гаранция е изключено в случай на злоупотреба, небрежност или липса на поддръжка от страна на купувача, тъй като в случай на нормално износване, непреодолима сила или злополука и гаранцията на продавача е ограничено до замяната или погасяване на неотговарящи на изискванията продукти или назначен заместник.
С цел да защити правата си, Купувачът се под страх от отнемане на всякакви действия, свързани с него, да уведоми писмено Продавача за съществуването на дефекти в рамките на максимален срок от 8 дни от своето откритие.
Продавачът ще замени или поправи дефектни продукти или части от гаранцията съдени.
Продуктите се продават на сайта са в съответствие с действащата нормативна уредба във Франция. отговорност на продавача не се направени в случай на неспазване на законодателството на страната, в която се доставят продуктите, това е купувача да се провери.
Купувачът е отговорен за избора на продукти, тяхното съхранение и употреба.
Продавачът не носи отговорност или не за произтичащите от това последствия забавяне или неизпълнение в случаите на непреодолима сила, обикновено призната от Френската юриспруденция.
Електрообзавеждане осигурява комплект трябва да бъдат свързани от квалифициран електротехник. Отговорност за ОНД в никакъв случай не носи отговорност за всяко нарушение на настоящите условия за монтаж.

Като важно условие за продажбата, се припомня, че купувач е единствено отговорен да включва използването на продукти на продавача, доколко са подходящи за използването им и тяхното предназначение. Купувачът забранява използването на продукти на продавача, което би било в противоречие с обществения ред, на изискванията на Кодекса за обществено здраве, и по-общо с правни или регулаторни разпоредби, приложими по силата на френското и европейското право.


Член 11: Няма частично валидиране

Ако една или повече разпоредби на тези условия се окаже невалидна или обявен за такъв от който и да е закон, наредба или след окончателно решение на компетентен съд, други разпоредби остават в пълна сила и обхват.

ЧЛЕН 12 - обработка на данни и свободи

Съгласно закона, 78-17 от 6 януари 1978 г., той си спомни, че личните данни, поискани от купувача се изисква да обработим поръчката и изготвяне на фактури, например.
Лечението на информацията чрез Продавачът Сайтът е изработен предмет на декларация пред CNIL.
Купувачът има, в съответствие с националните и европейските регламенти за постоянно право на достъп, промяна, коригиране и противопоставяне по отношение на информация за него.

ЧЛЕН 13 - за интелектуална собственост

Съдържанието на сайта е собственост на продавача и неговите партньори и са защитени от френски и международни закони за интелектуалната собственост.
Пълно или частично възпроизвеждане на такова съдържание е строго забранено и може да представлява нарушение на авторските права.
В допълнение, ОНД остава собственик на всички права на интелектуална собственост върху проучвания, чертежи, макети, прототипи и т.н., направени (дори и по искане на клиента) за предоставяне на услуги на Клиента. Затова Клиентът забранява всякакво възпроизвеждане или използване на проучвания, чертежи, макети, прототипи и т.н., без изричното предварително писмено съгласие на ОНД, които могат да го направят на условието за наличие на финансов интерес.

ЧЛЕН 14 - Приложимо законодателство - Език

С изричното съгласие между страните, това споразумение е в съответствие и при спазване на френското законодателство.
Той е написан на френски език. Ако е преведен на един или повече езици, само текстът на френски език ще има предимство в случай на спор.

ЧЛЕН 15 - Спорове

Всички спорове, породени от този договор може да доведе относно действителността, тълкуването, изпълнението, прекратяване, последствията от тях и техните последици ще бъдат предадени на компетентните съдилища в общите условия на закона.
В случай на спор с професионалисти и / или търговци, на компетентния търговски съд ще бъде, че на мястото на седалището на компанията ОНД

ЧЛЕН 16 - Приемане на Купувача

Фактът, че дадено лице (или лице) да разпореди уебсайта на продавача предполага приемане и пълно приемане на настоящите Условия за продажба, ако изрично не е призната от страна на Купувача, който дава по-специално за който и да е противоречива документ, което би било неизпълнимо срещу Продавача.


Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.