Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

Advanced Nutrients

Разширено Nutients ООД е основана в Канада през 1996 г. и бързо се превръща в хранителен материал, водещата марка за вътрешно отглеждане. Най-известната марка на тор се състои от екип от петима лекари, които са били в състояние да произвежда широка гама от над 80 продукта. Използвайки най-новите постижения в областта на науката, Advanced хранителни вещества предлага porduits въз основа на хранителни микроелементи (Sensi Grow и Bloom), аминокиселини (библиотека бонбони), хормони (Tarantula), витамини (Ь-52), ензими (SensiZym) и т.н ... цялата се тества на закрито с градинарски осветление се състои от ВЕЦ и MH лампи .

Защо тор Advanced Nutrients забранен във Франция?

От няколко години насам, е забранено да се Advanced Nutrients да продават своите продукти във Франция. Това се дължи notament че френското право забранява торене производителите на вещества разпространяват своите продукти без разрешение за употреба, бр (разрешение за търговия) или СДП (Временно Продажба разрешение) а. Този номер се получава след оценка, често се възприема като отнема време и е скъпо, в която производителите трябва да представят да се запишат своето активно вещество в европейска позитивен списък и да получите своята MA не.

Много марки като Hydrogarden, Metrop, Green Hope или холандски Pro са били лишени някои от своите продукти във Франция. Наскоро, бихте могли да видите обратно тор марка Aptus по култура вътрешен след известно време далеч.

Защо торове Advanced Nutrients те са толкова скъпи?

Ако вече сте основен производител ценена от клиенти и приятели, а вие вече сте в максимална степен на потенциала на текущата си програма власт - и ако в края на краищата, че успехът, който искате още по изпълнение - Advanced Nutrients и водещата формулировка рН Perfect Познавач ® Grow е за вас. Не е пощадена сметка в предлагането на най-мощните съставки, които помагат за шофиране вашите култури в най-продуктивната фаза на растеж. Тази формулировка напълно задоволи всички нужди на растенията. Ето защо е много важно да се следи рН и ЕК на вашия хранителен разтвор
С други думи, ако тор цената на Advanced Nutrients толкова, защото те са запазени за взискателни hydroculteurs.

За коя марка да заменят торове Advanced Nutrients?

Ето списък на еквивалентните продукти в Advanced Nutrients с еквивалентен в друга марка. Все пак, внимавайте да не се смесват тора от различни марки и следвайте сеитба .

Sensi Grow / Bloom

Торове в 4 части minutieusemetn изследвани и тествани, за да се даде по-тежки и последователни възвръщаемост за dioques смолисти растения кратки дни. Обширни изследвания произвежда продукт, съдържащ точно и точни съотношения на макро- и микроелементи, необходими от растенията.
Ако пропуснете това, можете да заместите SensiStar Grow & Bloom Platinium Nurtients чието формулиране желиран окачване помага да се осигури хранителни елементи с високи концентрации, и предлага много лесен за използване приложение.

Sensistar.jpg

SensiZym

Супер концентрат от над 80 ензими, всеки от които има специфични функции. Някои от помощ за да се катализира вода и да се улесни неговото прехвърляне на необходимите места, а други да ускорят процеса на регулиране на централата, а други насърчаване multiplacation клетки.
За да замените това тор може да използвате PureZym Plagron или Bubblezym Platinium хранителни вещества с перфектен баланс, включително цинк и манган идеален като ефективен ензимен разтвор. Това е получаване на ензими indipensable за всяка култура в растения фаза на растеж.

pure_zym.jpg

Bud Candy

Подобрител на вкуса, смесване вещество, получено от природата.
Захар маце на Vaalserberg ще бъде перфектен замяна, е препоръчително да се подобри качеството на културите, които се използват в биологичното земеделие и спомага за развитието на цъфтежа и развитието на плода.

sugarebabe.jpg

Познавач А и Б

Това цъфтежа тор е центриран елементи хелатна форма силно усвояват от растенията.
За тази тор, култура вътрешен препоръчвам диапазона 420 хидропоника или SensiStar Grow & Bloom
чиято проста употреба на прах си форма и функция, за да се усвоява лесно от растенията ще ви съблазни. Примерът Bloomlong е балансиран тор за цъфтящи растения дълго.

Conoisseur.jpg

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.