Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

Смарт Pot какво е това?

А геотекстил или нарича пот кърпа или платно пот.

Какво е интелигентен Пот?

За да замените старите си пластмасови саксии с по-екологични текстил тенджери, твърди и най-вече на по-ефективни за вашите култури или отглеждане градински растения.

smart2.png

Смарт Pot е оригиналът, винаги копиран, но никога не се равняваше, печелейки е голяма американска марка няколко пъти с награди от различни панаири, изложения и други състезания по закрит отглеждането призован като закрит отглеждане на растения, познати открит открит. Този контейнер плат позволява по-бързо производство и по-здравословен растения.

Моля, имайте предвид че това не е просто един класически пот!

Смарт Пот се превърна марката на избор за професионалните производители за повече от 20 години в САЩ, Канада и в цяла Европа.

Растенията растат по-бързо и са по-здрави, особено в интелигентни плат пот контейнери, текстил и геотекстил, опитайте различни саксии да подобрите своите култури.

Смарт Pot са за многократна употреба, буркани, устойчив във времето, идеални около вашия дом, офис, бизнес, ресторант или ако сте urbainculteur, контейнера, който използвате се отразява на растенията ви да растат и интелигентен гърнето, което ще направи разликата веднага, а качеството на вашето растение започва зарчета началото на първия корен. Смарт Pot развива здрави корени и по-силен във въздуха, който постъпва в корен топката директно и създава много повече малки корени и кълнове за по-добро развитие на вашите растения. Тези корени ще абсорбират влагата и тор по-ефективно, така че вашето растение расте по-бързо и по-силен и ще ви даде по-богата добиви и реколти. Смарт Pot е лидер в иновациите в индустрията на котлите за Озеленяване и градинарство разсадници например комбиниране на дизайн и качество, правилната дума и името на Смарт марка Смарт Pot гърнето толкова интелигентен и мощен клас. Произведено в САЩ за строг контрол на качеството, вашите растения ще виреят в перфектно плътността на плат и ще повторно използване Смарт Pot за следващите няколко години. Смарт Pot е избран от производителите и градинарски професионалисти с повече от 30 години на доказани технологии на плат саксии в горската промишленост.

Смарт Pot ги направи като на разположение за вашите градини. Присъедини се към хилядите клиенти, които произвеждат милиони растения и получаване на резултати с професионално качество с Смарт Пот саксии саксии са прости за използване, продуктивни, икономичен! Умните кофи са градинарство саксии геотекстил, който се култивира всичко, навсякъде, лесно и на ниска цена. Лек, траен и нечупливи, те са на разположение в различни размери (няколко литра до няколко стотин литра например 400L). Смарт Pot е перфектен било то за малки балкони и тераси, че големи покривни градини, павирани или замърсени земи. И навсякъде да се създаде сянка градини. Създаване на градина за по-малко от 10 минути, на когото пожелаете.

Каква е Интелигентна технология пота?

smart4.png

Смарт технология пот е порьозността на материала, дебел геотекстил осигурява оптимално развитие корен и по този начин растенията. Конкретно, Smarts саксии позволяват добър корен развитие из тъканта позволява проветряване на кореновата система, една от основите на градинарство почвата и.

Със Smart Pot, когато коренът достига стена тъкан, растежът спира и растението се развива нови корени. Резултати получи гъста коренова система, а не няколко големи корени спирала покрай стените, Smart Pot предлага приятен разлика в развитието.

предотвратява циркулация на въздуха прегряване, наблюдавани при конвенционалните саксии в горещите дни, което е вредно за корените и почвата микроорганизми!

Подходящ за всички видове култури, зеленчуци или декоративни.

Разрешава на културата на кореноплодни зеленчуци и грудки репички, моркови, ряпа, сладки картофи ...

Също подходящи за хидропоника и aquaponics .

Как Смарт пота се прави? Къде да купя интелигентна пот във Франция? Смарт Pot културата Закрит е избрал Смарт Pot партньор за Франция.
Търся търговец на едро Смарт Pot във Франция? Свържете се с ОНД .
Виждали сте тези саксии urbanculteurs? Това е нормално, че е дистрибутор за Канада.
Смарт Pot е изключителен дистрибутор Франция? CIS или закрит расте

  1. Смарт е гърне, съдържащ лесен за използване и лесен за носене
  2. Лесно грижи: миеща се и се сгъва за съхранение, ако е необходимо
  3. Лек, траен (7-10 години), нечупливи

Опростена зимата, защото Смарт кофи може да остане извън през зимата и да бъде изменена в следващата година (добавяне на компост), за да започне градинарство.

Възможност за добавяне на чиния (за предотвратяване на притока на вода) или леко повдигане на саксии почвата (на дървени летви например), за да се осигури добро проветряване долу.

Мога ли да се измие Смарт пота и да ги премине към пералната машина? В първия етап, да се използва четка и малко вода. За повече упорити петна, можете да помислите за използване на Oxyboost 12% например, или друг препарат. За цялостно почистване след заболяване, може да се измие на интелигентното Саксии в пералната машина. Възможно е дори препоръчително за перфектно почистване на вашите Smarts кофи.

Дискретен пот в употреба, лесен за носене. също така лесно да се пощата, например, не забравяйте вашия вътрешен нарастващата онлайн growshop доставя навсякъде във Франция по-малко от 24 часа, безплатна доставка за 59 € *, живот 20% за лоялни клиенти *!

Знайте растение без засаждане с културата на закрито! Лидерът на хидропоника във Франция и Европа.


Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.