Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

AutoPot какво точно?

AutoPot е система гърне с автоматично напояване и без помпа работи с клапан, който открива липсата на вода или хранителен разтвор. Това е система, земеделие, която не се нуждае от електричество, идеален за отглеждане в малък или голям мащаб, нейните системи AutoPot култура са идеални за отглеждане на домати, чушки, маруля, лук, билки, системи културата също идеални за отглеждане на вашия тераси, градина, зеленчукова градина или тераса. Тази автономна система култура се е доказал и че дори и на култури над 1000 м², да открият различните култура системни модели Autopot по култура закрит. Хидропоника или земя fertirriguée е прост, ефективен и евтин, опитайте Autopot комплекти 4 саксии или 6 буркани, 24, 48, 100, 200 и др ... AutoPot в основния пот или XL пот Умножение по желание вашата култура система разгънете го, той се разшири до като мярка, тя е напълно модулен. Започнете с 4 финала с 100 саксии!

AutoPot специализирана в самостоятелни системи за поливане, или автоматично поливане саксийни силния акцент върху ефективността и опазването на култури в почвата или хидропоника . AutoPot предлага висококачествени продукти, които се считат за най-екологичните спринклерни системи, които имат тази особеност, да работи с автоматичен клапан без електричество и позволяват по-равномерно разпределение на хранителния разтвор разпространена сред автоматичната система за поливане за вътрешни култури, хидропоника и търговски култури. Нашите системи гарантират, че качеството, подчертано, защото системата ни култура използва всичко, което е предвидено в хранителен разтвор. Не е загуба на вода отток или изтичане! А просто система култура ефективно, ефикасно и съвършено.

Всички системи AutoPot културите не изисква захранване или помпи за напояване, няма нужда да се налягане или таймери или поливане таймери, тежестта на налягане е всичко необходимо и като танк или барел вода, за да служи като резерв от вода или хранителен разтвор за растенията.

Системите AutoPot вероятно са най-простите за използване на професионална градинарски пазара за вътрешни производители, те могат да бъдат оставени без надзор, без поддръжка в продължение на седмици, поради способността на Aquavalve достави всичко която е поискана от растенията във вода или хранителен разтвор.

Франция Autopot какво е това?

Искате ли повече информация за култивиране AutoPot ФРАНЦИЯ и най-вече купуват най-добрата пазарна цена.

Търсите официален дистрибутор за AutoPot във Франция? Културата на закрито и CIS-големият търговец на едро на хидропоника и култура Autopot Париж е на производителя AutoPot повярваха в нас това е официален дистрибутор им във Франция.

Autopot Великобритания съветва клиентите си да купуват от своя официален партньор www.cultureindoor.com да получите най-добри условия в допълнение към най-голямата STOCKIST AutoPot Франция без сравнение, AutoPot поверява стоката си на платформа ОНД огромни логистика 25,000m² разделен на няколко логистични складове.

Открийте нашите културни AutoPot ръководства, инструкции за експлоатация, както и различния конфигурация на системи от култури AutoPot Франция, а също и търговски демонстрации AutoPot или 3D видео, за да се види как системите (прегледи на типичната конфигурация за 100m², 400m² 1000m² и да видим повече с разширения), системите AutoPot да оборудват гигантските оранжерии. Открийте също търговските разпоредби Aquabox нагоре в нашия сайт, за да ви дам визуализации на AutoPot продукти.

AutoPot-XL-2pots.jpgAutoPot -X, 100pots-1.jpg

AutoPot сега е международен дистрибутор

В напоителни системи и хидропоника, Autopot сега има световна репутация, създадена за осигуряване на устойчиви решения, които зачитат икономическа и иновативната среда в напоителни системи с редица системи все още расте и се развива.

От малка градина на парникови да AutoPot търговски оранжерии може да осигури всички производители с капацитет за големи или малки системи, които далеч надхвърлят очакванията ви, защото системата е модулна на воля. Нашата цел е да завърши градинарството и хидропоника пазар с лесен за използване напоителни системи, които ще позволят на потребителите да растат красиви растения многократно без затруднения.

Има система AutoPot за всеки тип градинар, системите AutoPot са доказани за намаляване на консумацията на вода и 40% от храните, като същевременно увеличаване на възвръщаемостта на вашите култури, какво повече! Те са лесни за използване системи и супер-продуктивни, стане фермер за нула време, благодарение на AutoPot Франция. За по-големи инсталации, има AutoPot XL.

С нарастващата загриженост за опазване на водните ресурси, околната среда и сегашната среда, е важно в живота ни започват да се мисли екология, икономика и ние сме сигурни, че с AutoPot повече и повече хора ще пътуват ползите от използването на ефективни спринклерни системи. Това е нова концепция, че градинарски напояване и хидропоника свят чакаше в продължение на десетилетия. Една от иновациите, които ще се движат на планетата и да оставите чиста и здравословна, мисля за това ...

Освен това, Autopot е модулна система (функционира като мрежа). Това означава, че е много лесно да се разшири операциите или промените настройките му, докато контролиране на свързаните с това разходи за целия съществуващата мрежа може да се използва повторно.

Например с Easy2Go Kit: Този комплект ще ви позволи да намерите всички предимства на Autopot системи, но със собствените си саксии!

Kit-easy2go.jpg


Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.