Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
ALIEN 18 POTS 10 L FLOOD AND DRAIN

Извънземното - хидропоника система 10L 18 саксии от наводнения и DRAIN

Хидропонните система от наводнения и източване (напояване и отводняване) е най-надеждните на пазара, тъй като решава проблемите, съществуващи хидропонни системи. Време за доставка 8-10 дни

Повече детайли

949,00 € TTC

Dont 0,11 € d'eco-part.DEEE

0381-577-004

количество

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Безплатна доставка за199,00 €*
Доставено на: Mardi *

нов

Alien Hydroponics Systems

Извънземни Извънземни системи хидропоника системи са най-новите попълнения на хидропонно сцената, те скоро се превръща в системата на избор в цяла Европа и Великобритания.
Фирмата е създадена от консорциум от производители и инженери експерти, които са били разочаровани от присъщите проблеми на сегашните версии на хидропонни системи. Alien хидропоника реши да се изработи продукт, който не само ще реши проблемите, свързани с модулни напоителни и отводнителни системи, но също така значително да подобри добива и качеството на културите.

Открийте новия Alien хидропонно система, която се състои от здрава стомана, монтиран с контролен модул. Модулът се управлява от микропроцесор с няма движещи се части вътре. Хидропонните система от наводнения и източване (напояване и отводняване) е най-надеждните на пазара, тъй като решава проблемите, съществуващи хидропонни системи.
The Alien интелигентен модул ще спре до максималната височина на наводнения в продължение на 20 секунди, за да се осигури еднакво ниво на водата във всички саксии и дори ако сте пропуснали да презаредите системата за източване на резервоара в края на цикъла, а дори и "няма достатъчно вода в резервоара, за да се запълни изцяло системата. Модулът има програмируем таймер, който ви позволява да контролирате честотата на цикъла от наводнения.

Хидропоника системи чужденец пристига на Земята с нейната забавно дизайн виждал.

Особености Alien хидропоника системи:

  • Не поплавък
  • Електронни датчици на ниво
  • време на наводненията + бързо източване
  • сгъваеми резервоари
  • Pipe 32 милиметра + аксесоари
  • тиха работа
  • лесен за инсталиране

► Сценарий 4 с саксии

FD-11ltr.jpg

Чужди системи специално от гъвкави PVC тръби от 32 mm и фитинги хранителен материал. Вътрешният размер на тръбата е по-голяма от 5 х стандартен размер тръба 13 мм се използва в други системи, който има много предимства. Първо, той ни позволява да използваме по-бързо тече помпи за нашия наводнения и източване цикъл е завършен 3 пъти по-бързо от други системи на пазара. Това по-ефективен процес произвежда здрави растения и по-високи добиви, тъй като корените са потопени за много кратко време. Увеличаването на диаметъра и намалява риска, че корените блокиране на тръбите. Alien хидропоника системи също предназначени наклонени кухненски ръкавици, които помагат с дренаж.

пластмасови саксии 10-литрови са предварително пробити отвори. С всяка система се осигурява чифт качество тръборез, така че не е необходимо друго средство. Alien има своя собствена втулки и фитинги, специално предназначени за осигуряване на безопасни и водоустойчиви връзки. Цялата система е много добре свързан.

Как системите на резервоарите Alien?

Резервоарите са Alien Ripstop сгъваема резервоар за вода, който позволява на цялата система, за да мине през тесни пространства. Резервоарът се доставя плосък позволява на цялата система да се интегрира безпроблемно в картонена кутия, която позволява по-лесно транспортиране. Материалът е нетоксичен и 100% светлина и както подсказва името, не се скъса (тъкан Ripstop се образува в окото. Тя може да бъде 100% памук или синтетични. Основа и вътък настоящото син в нейната структура са проектирани да осигурят устойчивост и да се предотврати разпространението на евентуална разкъсване).

По-големи системи са достъпни за всички ваши нужди.

Време за доставка 8-10 дни

Ecotax0.11

инструкции за смяна на наводнени

Формуляр за наводнения и източване

изтегляне (4.51M)

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.