Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

електричество и автоматизация

научете радиус на електроенергия и автоматизация за свързания дом, позволяващи ви улесни живота и да намерите всички съвети за вашите малки електрически работа.

продукти за автоматизация на разположение на нашите лъчи при нарастващото ще ви позволи да оборудвате дома си в свързаните устройства, за да опрости живота си и да спестите време всеки д...

научете радиус на електроенергия и автоматизация за свързания дом, позволяващи ви улесни живота и да намерите всички съвети за вашите малки електрически работа.

продукти за автоматизация на разположение на нашите лъчи при нарастващото ще ви позволи да оборудвате дома си в свързаните устройства, за да опрости живота си и да спестите време всеки ден, по-добре да се наслаждават всеки ден.
ще намерите в нашата секция" сигнализация за къща и апартамент, или друго техническо помещение или офиси ,да се намери камера за наблюдение, а също така е важно да се осигури вашия дом и да ви защити от нашествениците.

открийте множество сензори за движение , на дим, на сирени и на системата за видеонаблюдение са много ефективни и лесни за инсталиране на продукти на търговската марка otio , Бош , Legrand.


Радиус на автоматизация, съдържа множество обекти, свързани , както и всички елементи за създаване на интелигентни мрежи, за да имате възможност да контролирате своите устройства и обекти с помощта на дистанционното управление, смартфон или таблет.

опитайте, но можете да си представите вашия дом и контрол на голям брой обекти, свързани с нашите иновативни продукти.

спести време и пари за сметка на централизация или автоматизируя управление на температурата, както и термостат, или затваряне на щори , гараж ,къщата си или на атмосферния въздух в стаята си .

Нарастващото в монреальском автоматизация за портали, рольставни и гаражни врати, допълва картината.

и ако казват,'електроенергия, при отглеждане на лидера на електричество, които могат да се намерят всички продукти и услуги, което позволява да реализират своя собствен електроинсталации . научете повече за нашите рафтове, ключове и електрически табла, както и всички кабели, тръби и електрически кабели, както и на контакт и ключ марки , намери Zenitech ,Orock ,Nano и го гама от монтираните IP54 nano , научете винаги на ключове,серия Bel ' вид,обхват на осп Beijing , намерите всички simplea и обхват монтаж Artezo, полет на луксозни Clarys , или първа награда diwone
За използване на traditionele и за traviaux, в нашите рафтовете на магазините ще намерите и електрически удължители и разклонители, както и разнообразие от фенери, батерии, акумулатори и зарядни устройства , отвертки, тестер.

намаляване на
детайли
електричество и автоматизация
Продуктът е 1 до 1150

филтри (1150 продукти)

Каталог на разположение

цена

0 € - 530 €

тегло

0 - 11

градинарски светлина (PPFD в микромола)

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.