Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Кана - PK 13/14 5L - хидро-Terre кокосово бустер разцвет

Кана - PK 13/14 5L - хидро-Terre кокосово бустер разцвет

Кана PK 13-14 е течна добавка, която може да осигури растенията цъфтящи фаза. Кана ПК 13-14 носи фосфор и калий да притежават по-голям добив на плодове. Дозировка: 2 мл до 3 мл Кана PK 13-14 1L вода.

Повече детайли

почивка:
54,00 € TTC
-20%
43,20 € TTC

055-059-038

количество

Цена / единица : 7,20 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Samedi23/02/2019.*
Той остава------утре идва

нов

CANNA

Кана е на холандската световен лидер в областта на отглеждането на растения за силен растеж на всички
субстрати и експерт в областта на храненето и растителна хранителна среда. работа
с Canna продукти е лесно и предлага отлични резултати гарантирани. решения
питателна готови се отличават с балансирана комбинация от основните елементи и микроелементи.
Качеството се доказва!

PK 13/14

Ако искате да получите плодове и цветя по-голям размер Кана PK 13/14 е продукт за вас. Кана PK 13/14 представлява смес от минерални хранителни вещества на най-високо качество, който стимулира цъфтежа. Тя е лесна за използване и осигурява високи добиви. PK 13/14 е подходящ за всички хранителни среди. В допълнение, трябва да се изсипва само веднъж в резервоара за тор. Ако го направите, в точното време, вие ще получите невероятни резултати.

Чисти елементи за стимулиране на цъфтежа

PK 13/14 представлява смес от калиеви и широка фосфор, който се добавят по време на цъфтежа. Тези два елемента, играят много важна роля по време на фазата на цъфтежа на растението бързо. Благодарение на специален производствен процес Кана успя добавяне на по-висока концентрация на фосфат и калиев чистата. По този начин, PK 13/14 е бързо и пряк достъп на растението.

Фосфор (Р) е макро хранителен елемент за всяко растение. Той играе ключова роля в обмяната на веществата и енергията трансфер. По време на фазата на цъфтежа растението се нуждае от повече фосфор. Фосфорът укрепва включително състава на цветя клетки.

Включване на калий (К) през растението. Това е необходимо, когато голям брой операции. Калиев е, например, от съществено значение за транспортиране на вода и хранителни вещества (сито съдове) и е отговорен за устойчивостта и качеството на растението. В допълнение, той контролира безброй други процеси като производство на захар. По време на цъфтежа, калиев гарантира, че растението е в състояние да произвежда достатъчно захари, което е от съществено значение за плодните.

Щедра цъфтящи цветя разширител

По време на развитието на растението, идва един момент, когато фосфор и калий изисквания са много високи. Точно в този момент администрира Кана PK 13/14 да отговори на нуждите на завода за цъфтежа и да позволи на бутони, за да растат. Стимулира обмяната на веществата Кана повишава стимулиращ ефект на PK 13/14. Тази печеливша комбинация ще доведе до по-изобилен цъфтеж на централата.
Подходящ за всички хранителни среди

PK 13/14 се използва на всички медии растеж. PK 13/14 е, например, използвани при отглеждането на почвата, в рециркулиращи системи, култура на кокос и в системи за подготовката на отпадъци. PK 13/14 е подходящ както за отглеждане на открито и закрито.

инструкции

Хранителните вещества като калий и фосфор са от съществено значение за растението по време на цъфтежа. PK 13/14 е чист комбинация от високо качество калиев фосфор. PK 13/14 разтваря добре, при което тя е пряко усвояват от растението.

  • Разклатете добре преди употреба
  • 3 седмици преди прибиране на реколтата, добавете веднъж ФК следващата доза 13/14 в 150 мл оплождане концентрация Tonneau на 100 литра вода (1: 666) Добавяне на тази смес за разхвърляне водата по време на 3-6 дни.

допълнителна информация

  • Над оплождане има отрицателен ефект върху качеството на почвата и растенията
  • Да се ​​съхранява в хладилни помещения в затворено и тъмно място
  • Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца

гаранции

Кана работи само с хранителни вещества и високо качество на хелати, които са незабавно и напълно достъпно за централата. Бутилката е направена от 100% полиетилен (PVC и кадмий), биоразграждащ пластмаса, която е също рециклиране.

Кана PK 13/14 - подходящ за всички растежни среди, почвата, водата, авиационни, кокосов орех, и всички инертни субстрати

Обем (мл / л)5L

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.