Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Total products TTC
Total shipping TTC To be determined
опаковане TTC 0,00 €
Tax 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Кана - CANNABOOST ACCELERATOR 250мл - Bloom бустер, водна, почва, кокос

Кана - CANNABOOST ACCELERATOR 250мл - Bloom бустер, водна, почва, кокос

Намери всички радиуса в закрит расте кана, кана тласък 250мл най-добрите цени в магазините ни и на сайта, най-добрият закрит отглеждането расте магазин онлайн.

Повече детайли

почивка:
24,25 € TTC
-20%
19,40 € TTC

055-059-014

количество

Цена / единица : 64,66 € L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Mardi22/01/2019.*
Left------утре идва

нов

CANNA

Кана е на холандската световен лидер в областта на отглеждането на растения за силен растеж на всички
субстрати и експерт в областта на храненето и растителна хранителна среда. работа
с Canna продукти е лесно и предлага отлични резултати гарантирани. решения
питателна готови се отличават с балансирана комбинация от основните елементи и микроелементи.
Качеството се доказва!

CANNABOOST Accelerator

ускорител CANNABOOST оптимизира метаболизма на вашите растения. Важен фактор, тъй като усвояването на хранителни вещества, по същество зависи от здравословното състояние на съоръжението и скоростта на метаболизма. CANNABOOST е специално проектиран за сортовете растения с кратък цикъл.

Предимства на CANNABOOST ускорител за отглеждане на растения:

Увеличава количеството на култури

CANNABOOST стимулира развитието на новообразуваните цветя. което дава по-големи плодове от обикновено и по-хомогенен реколта, тъй като плодовете узряват постепенно. CANNABOOST не само осигурява по-богата реколта, но също така и по-добър вкус. А плюс за производителя на Кана!

Подходящ за всички среди и растежни среди

CANNABOOST е универсално цъфтежа стимулант: тя може да се използва като част от културата и в комбинация системи с всички видове електроцентрали, и, без изключение. Можете да добавите добавка CANNBOOST вашия хранителен разтвор или употреба чрез пръскане на листата (листно хранене). Така централата може да абсорбира цъфтежа стимулатор от листата му.

Дори повече ефектни връща, когато се комбинира с минерална смес PK 13/14

CANNABOOST не е хранително вещество, но добавка, която увеличава капацитета фотосинтезата на растението (един от реакции причиняват метаболизма на растението). Укрепване на тези възможности се гарантира, че плодовете се образуват по-бързо. Наличието на хранителни вещества е от съществено значение за получаване на оптимални резултати чрез CANNABOOST. Администрацията на Кана тор осигурява наличност на всички хранителни вещества. Човек може да получи още по-добри резултати с помощта на смес Кана PK 13/14 минерали в допълнение към надеждното снабдяване Кана. Действително, смес PK 13/14 осигурява растението с допълнително цъфтящи елементи докато CANNABOOST гарантира, че растението има енергията да се използват тези елементи.

Падеж и укрепване на имунната система, увеличава

В допълнение към цъфтящи стимуланти, които да гарантират, че централата ще достигне пълния си потенциал при падежа CANNABOOST съдържа naturels.Ils цъфтящи регулатори позволяват плодове, за да се развиват по-равномерно и да достигнат пълния си потенциал на падежа. Благодарение на подобреното регулиране на енергията си, растението е по-добре подготвен да устои на патогени. Ако енергията липсва, когато това е необходимо, заболявания често нападат растението в най-важния момент за прибиране на реколтата, което води до катастрофални резултати.

Засилен и подобрен вкус

С CANNABOOST, със сигурност ще се получи по-висока доходност и несравним вкус. Днес, на качеството на реколтата се измерва не само от теглото. Качество, подобно на вкус, играе все по-важна. Ускоряването на процеса на фотосинтеза увеличава значително производството на захар в плодовете, който генерира сладък вкус и по-голяма концентрация на естествени аромати. Голямата аромата на етерични масла от плодове е по-красноречиво.

Повечето пейсмейкъри са само хранителни добавки. Но истинските пейсмейкъри като CANNABOOST стимулират метаболизма на растението и да подобрят здравето си. CANNABOOST е следващото поколение на пейсмейкъри.

С този продукт, ние отново предоставени след Quality перфектни смисъл!

инструкции
инструкции

  • Разклатете добре преди употреба
  • Дозировка: Приложете CANNABOOST чрез разреждане 1/500 (20 мл на 10 литра вода) веднага след като цветята започват да образуват. За да се увеличи цъфтежа, разреден 1/250 (40 мл на 10 литра вода)
  • Да не се използва с продукти, съдържащи водороден пероксид (Н2О2)
  • Използване на разредения разтвор в рамките на 4 дни
  • CANNABOOST може да се прилага ръчно, напояване вливане или чрез листно


Съхранение, здраве и безопасност и други инструкции за работа

  • Използвайте обичайния си тор CANNABOOST
  • Дръжте контейнера затворен, за да се предпази от светлина и замръзване
  • Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца


гаранция
Контейнерът е изработен от полиетилен (PVC без кадмий), за рециклиране пластмаса.

Обем (мл / л)250ml

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.