Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Biobizz - Fish Mix 250ml, риба тор, растежа и цъфтежа

Biobizz - Fish Mix 250ml, риба тор, растежа и цъфтежа

Риба-Mix NPK = 5-1-4 - Този богат инфузия на органичен риба емулсия от Северно море смесва с екстракт от захарно цвекло Холандия ускорява растежа на всички организми в субстрата. интензивно хранене.

Повече детайли

3,85 € TTC
-20%
3,08 € TTC

052-061-0069

количество

Цена / единица : 11,20 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на: Mardi *

нов

BIOBIZZ

Biobizz зелена философия: да са наясно с проблемите на околната среда и да направи биологичното земеделие достъпни за всички, без никакво вредно въздействие върху околната среда.

От 1992 г. Biobizz специализирана в разработването и производството на почвени смеси, торове и добавки, предназначени за биологично отглеждане което го прави най опитен доставчик на органични торове и най-известните от Холандия.

Преди органичните торове са по-добри в продажба, можете да бъдете сигурни, че са получили най-високото ниво на научните изследвания и развойната дейност. Всеки Biobizz® продукт все още съдържа идеалното количество на органични съставки.

Какво Fish Mix?

Този богат инфузия на органичен риба емулсия от Северно море смесва с екстракт от захарно цвекло Холандия ускорява растежа на всички организми в субстрата. Той също така стимулира производството на микроорганизми и бактерии, полезни при всички видове почва и кокосово базирани субстрат. Освен това е важно да се отбележи, че рибата • Mix според нашите строги критерии за биологично земеделие, не се екстрахира с киселина или стабилизиран с бутилиран хидрокси толуен (или " ВНТ "синтетичен консервант).

Само след няколко дни на употреба, тя ще се трансформира бедна земя, богата на основата и подхранваща, пълен с естествени минерали, че вашите растения се нуждаят.

СРЕДА

  • INSIDE
  • ИЗВЪН

ФАЗА

  • РАСТЕЖ
  • цъфтящ

ФУНКЦИЯ

  • ХРАНЕНЕ

Използването Fish Mix?

Извън периода на растежа и цъфтежа, Fish-Mix ™ е достатъчно лек, за да бъдат използвани в ранните етапи на живота на едно растение или впръсква директно върху листата по време на цикъла на растеж.

ЗАЯВЛЕНИЕ и поливане

  • нормалното поливане
  • хидропоника
  • система за поливане
  • Спрей (да се използват до 4-ти седмицата. За повече информация, отидете на долната част на страницата.)

доза

1-4 мл на литър вода

спрей

1-2 мл на литър вода

Вие искате да комбинирате Fish Mix с вашия All Mix® и светлина Mix®? Ние ви препоръчваме да добавите доза от 1 мл на литър вода.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
Да не се поглъща.
Следвайте инструкциите по-долу.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.