Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Total products TTC
Total shipping TTC To be determined
опаковане TTC 0,00 €
Tax 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Biobizz - Bio Bloom 250ml биологичното цъфтят тор

Biobizz - Bio Bloom 250ml биологичното цъфтят тор

NPK = 2,0 - 7-4 - Bio Bloom е пълен течен органичен тор с ниско съдържание на азот, но съдържащ достатъчно фосфор и калий да се гарантира изобилие цъфтежа. Интензивен хранене!

Повече детайли

4,40 € TTC
-20%
3,52 € TTC

052-061-0039

количество

Цена / единица : 12,80 € L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Mardi22/01/2019.*
Left------утре идва

нов

BIOBIZZ

Biobizz зелена философия: да са наясно с проблемите на околната среда и да направи биологичното земеделие достъпни за всички, без никакво вредно въздействие върху околната среда.

От 1992 г. Biobizz специализирана в разработването и производството на почвени смеси, торове и добавки, предназначени за биологично отглеждане което го прави най опитен доставчик на органични торове и най-известните от Холандия.

Преди органичните торове са по-добри в продажба, можете да бъдете сигурни, че са получили най-високото ниво на научните изследвания и развойната дейност. Всеки Biobizz® продукт все още съдържа идеалното количество на органични съставки.

Какво Bio Bloom?

Вие искате да се сдобиете с изобилен цъфтеж, който ще даде вкусни плодове? Както подсказва името му, този пълен органичен тор в течна форма осигурява всичко необходимо.
Азот, фосфор и калий, както и ензими и аминокиселини, които я съставляват, са налични в голямо количество и са всички работещи в хармония със земята. Тази смес съдържа също микроелементи и хормони от растителен произход, които стимулират растежа на растение с дълги стъбла и енергични цветя.

Хранителните вещества в Bio Bloom

Калий и фосфор допринасят за формирането и растежа на луковици, чашки и листа. По-специално, калий след естествения ритъм на растението през деня и през нощта, което помага за задействане на процеса на цъфтеж.

СРЕДА

  • INSIDE
  • ИЗВЪН

ФАЗА

  • цъфтящ

ФУНКЦИЯ

  • ХРАНЕНЕ

Как да се използва Bio Bloom?

Bio · Bloom ™ е самостоятелен тор се използва от цъфтеж на реколтата. Можете да го включи в своя почва или за обогатяване на неопетнен хранителна среда като Коко · Mix ™, която се състои от кокосови влакна.

ЗАЯВЛЕНИЕ

• Bio Bloom ™ е подходящ за всички смеси от субстрати, средства и всички растящи методи.

Вие искате да комбинирате Bio Bloom с вашия All Mix® и светлина Mix®? Ние ви препоръчваме да добавите доза от 1 мл на литър вода.

спрей

  • нормалното поливане
  • хидропоника
  • система за поливане

доза

1-4 мл на литър вода

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
Да не се поглъща.
Следвайте инструкциите по-долу.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.