Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
ugro

ugro

Ugro е гама от висококачествени кокос субстрати, които не съдържат торф, е биоразградим и щадящ околната среда. Тя е създадена, за да ви помогне да постигнете по-добри резултати в вкореняване, отглеждане и цъфтежа на вашите растения, докато защитата на околната среда. Използването ugro, можете не само да намали въглеродния си отпечатък, но может...

Ugro е гама от висококачествени кокос субстрати, които не съдържат торф, е биоразградим и щадящ околната среда. Тя е създадена, за да ви помогне да постигнете по-добри резултати в вкореняване, отглеждане и цъфтежа на вашите растения, докато защитата на околната среда. Използването ugro, можете не само да намали въглеродния си отпечатък, но можете също да помогне за запазване на блата, където има голям брой редки и организации, които осигуряват местообитание за много птици, водни кончета и други растения.

Кокосови има много природни свойства, които гарантират най-доброто си култура условията на отглеждане:

 • Той има свойства отлично задържане на вода и вентилация, които помагат на кореновата система и растението расте по-бързо.
 • Това е естествено богат на Trichoderma харзианум, микроорганизъм, който се бори срещу кореново гниене и стимулира растежа на растенията.
 • Като се промива с прясна вода, той е свободен, без мирис и без камъни, корени и други примеси патоген.

Всички ugro продукти са буферирани, което означава, че те се третират с разтвор за намаляване на техните нива на калий и натрий, за да позволи на торовете използвани да действа директно върху растенията.
Суровините, които използваме, са от насаждения, разположени в близост индийския бряг, в не-физиологичен разтвор на околната среда, като по този начин се избягва контакт със солена вода. Това ни позволява да се гарантира ниско ниво на електропроводимостта (ЕО) във всички наши продукти, винаги с една и съща премия качество, чантата, след като чанта. В допълнение, че е лесно да се отървете от кокосови влакна след употреба. Ако имате компост бин у дома, можете да се хвърлят на влакното. Или, ако предпочитате, можете да го оставете да се разлагат по естествен път в дъното на градината.
Толкова е лесно!
Ugro е идеален субстрат, подходящ за начинаещи и експерти.

Култура закрито оферти различни размери на субстрати ugro.

намаляване на
детайли
ugro
Продуктът е 1 до 2
 • Ugro - Лот 1 000 Plug Коко

  046-296-012

  Партида 1000 диск ugro Plug Коко.

  151,20 € 189,00 €
 • Ugro - лот 24 Plug Коко

  900-046-001

  Plug ugro е малък кокосово диск натиснат и дехидратиран опаковани в тънък слой хартия.

  4,72 € 5,90 €

филтри (2 продукти)

Подкатегориите

Няма налична върху тази група избор

марка

Каталог на разположение

цена

0 € - 160 €

тегло

0 - 7

градинарски светлина (PPFD в микромола)

Няма налична върху тази група избор

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.