Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
1ltr Кана Terra Vega - растеж земята тор

1ltr Кана Terra Vega - растеж земята тор

намерите на разположение от закрит расте Ви да се развива онлайн магазин за най-добра цена си тера Вега 1ltr продукт

1ltr Кана Terra Vega - растеж земята тор

Повече детайли

12,50 € TTC
-20%
10,00 € TTC

055-059-042

количество

Цена / единица : 8,34 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Samedi23/03/2019.*
Той остава------утре идва

нов

CANNA

Кана е на холандската световен лидер в областта на отглеждането на растения за силен растеж на всички
субстрати и експерт в областта на храненето и растителна хранителна среда. работа
с Canna продукти е лесно и предлага отлични резултати гарантирани. решения
питателна готови се отличават с балансирана комбинация от основните елементи и микроелементи.
Качеството се доказва!

Terra Vega

хранене на почвата за растеж.

Заводът трябва да бъде здрав и силен, за да се развие енергични издънки растеж. Ето защо Кана е разработила TERRA VEGA особено за фазата на растеж. Това хранително вещество е разработен за предварително оплодени почвата, но може да се използва върху бедни почви или вече култивирани.

Пълна абсорбция на хранителни вещества е гарантирано от началото на културата защото TERRA VEGA е богат на азотни съединения директно приравнени и хелати високо желязо EDDHA.

В Кана Terra са предназначени да осигурят най-доброто ниво на съвършенство с всеки тип или почвата за отглеждане на растения. За TERRA тор генерира най-добри резултати, Кана има специален набор от заливане почви: Canna Terra Professional Canna Terra Professional Plus и Canna Terra Seed Mix кокосово разбъркайте добре.

Canna Terra Вега е пълен професионален тор, който може да отговори на нуждите на растението по време на фазата на растеж. Той е предназначен както за отглеждане на открито и закрито за отглеждане в саксии или смеси от почва за пресаждане

ползите от Terra Вега кана

 • Terra Вега произвежда стимулиращ ефект върху жизненоважните странични издънки и пищна развитието корен. Ключов фактор за здрав и жизнен растеж и висока производителност.
 • Лесен за използване и веднага се разтваря.
 • Terra Вега гарантира пълното попиване на вода и хранителни вещества от началото на културата. Причината е проста: Terra Vega е богати на азотни съединения могат да се абсорбират директно, висококачествени железни хелати и микроелементи
 • Terra Vega е подходящ за различни видове саксии смеси, като например смеси вече съдържащи торове или смеси с недостиг на хранителни вещества или вече са били използвани.

Terra Вега кана е практичен и пълен професионален тор, бързо за бързо растящи растения, съдържащи всички хранителни вещества, необходими за оптимален растеж. Terra Вега кана осигурява здравословна енергично растение с големи зелени бутони.

Terra Вега Кана лесен за употреба, се разтваря веднага и по-нататък се съгласява чудесно за всяка автоматична поливна система. Terra Vega кана могат да се използват за отглеждане на закрито или открито.

инструкции

 • Разклатете добре преди употреба
 • Напълнете резервоара с вода на хранителни вещества
 • Разрежда се 500 мл концентрирана тор в 100 литра вода (1: 200)
 • ЕК на Terra Vega разтваря във вода след това се намира между 0.9 - 1.6 MS (= ЕО концентрат + ЕО вода)
 • Препоръчва рН: 5.8-6.2
 • Нахранете растението редовно с това решение за интензивен растеж. За по-малко плодородни почви, администриране на разтвора всеки ден с водата за напояване. В плодородните почви, приложи разтвора от 1 до 3 пъти седмично с водата за напояване.
 • Използвайте добре проветриво варовик, като Canna Terra Professional (Plus) и управлява ежедневно вода, ако е необходимо.

допълнителна информация

 • Кана специално разработен тор за фазата на растеж и цъфтеж фаза на растението: цъфтежа за използване Terra Flores
 • Да се ​​съхранява в хладилни помещения в затворен, тъмно място. Ултравиолетовата светлина съборят хелатни хранителни вещества.
 • Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца

гаранции

Кана работи само с хранителни вещества и високо качество на хелати, които са незабавно и напълно достъпно за централата. Бутилката е направена от 100% полиетилен (PVC и кадмий), биоразграждащ пластмаса, която е също рециклиране.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.