Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Plagron Mega Worm (червей хумус) 5ltr

Plagron Mega Worm (червей хумус) 5ltr

7,76 € TTC
-20%
6,20 € TTC

057-056-028

Цена / единица : 1,13 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

Този продукт вече не е в наличност

Доставено на:
Samedi23/02/2019.*
Той остава------утре идва

нов

PLAGRON

Тези дни, чисто органичен растениевъдството вече не е опция, но задължително. Потребителите желаят, че селското стопанство и градинарството също така като естествен подход, колкото е възможно, за зачитането на хората и околната среда. Широката гама от добавки Plagron предложим всичко, което е най-доброто за вашите растения. Именно благодарение на балансирания състав на най-чистите съставки, че всички продукти, носещи етикета Plagron да действа превантивно, защитно и оптимално хранене.

Подобно на растения, които растат естествено, култивирани растения също растат най-добре в почви, богати на хранителни вещества. Plagron червей работи с Dendrobena Венета продължение на много години. Този червей е много подходящ за почвата за престой светла и просторна. Ако тези линии се отглеждат в почвените условия, контролирани и оптимални, те произвеждат агент климатик плодородна, органични и значително допринася за растежа на растенията.

Естественият тор да Plagron има изключително високо съдържание на органични вещества и предлага на вашите растения изобилие от микроелементи, ензими и минерали. Той предлага оптимален дял на азот, фосфор и калий, така че растенията reèoivent точно режима, че те трябва да растат по-бързо. Тор Plagron червей съдържа и гъбички и бактерии, които популяризират живеят живот на оптимална почва. Торът да Plagron предлага максимален комфорт на вашите растения.

Торът да предлагат много предимства. Тя насърчава по-бързо и по-добри кълняемост семена, мощен корен развитие, по-добро усвояване на хранителните вещества в растението и накрая прибиране на реколтата по-добре и по-големи количества. Тя също така насърчава обща съпротива. Тор Plagron червей може да се използва по всяко време. Той никога не е надарено, мем с най-деликатните растения. Торът да Plagron не само е изключително плодородна и естествено, но също така е икономичен и изключително лесна за използване.

Използване на земята:

Можете да оплоди 3-4 мишки с 1 литър червей тор.

Използване в почва:

10 до 20% на тор: разбъркайте добре.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.