Каталог добавена към кошницата успешно
количество
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
общо
Продължи пазаруването
Почвите GHE

Почвите GHE

GHE е тествал голям брой субстрати за да Ви предложим най-ефективния, най-подходящи за нашите системи, както и за околната среда.
Разделянето на света над света по-долу ...
Субстратът се среща в интерфейса между горната част на растението в корена. Магията на хидропоника се извършва в света по-долу, в основния домейн, откъдето идва и важностт...

GHE е тествал голям брой субстрати за да Ви предложим най-ефективния, най-подходящи за нашите системи, както и за околната среда.
Разделянето на света над света по-долу ...
Субстратът се среща в интерфейса между горната част на растението в корена. Магията на хидропоника се извършва в света по-долу, в основния домейн, откъдето идва и важността на избора на субстрата.
От началото на хидропоника GHE тествани множество различни видове чакъл субстрати, кокосови влакна, минерални влакна, като фибростъкло или минерална вата, пясък, дървени стърготини, перлит , вермикулит, дунапрен и количество от други продукти. След 20 години опит, ние сме отстранени, тъй като много по причини, толкова различни, като тяхната ефективност, качество и / или тяхното въздействие върху околната среда.

След GHE тор, култура вътрешен Ви кани да откриете GHE субстрати.

намаляване на
детайли
Почвите GHE
%1 $ S -% $ 2 г на 1 продукта

филтри (1 продукт)

Подкатегориите

Няма налична върху тази група избор

марка

Каталог на разположение

Няма налична върху тази група избор

цена

0 € - 10 €

тегло

0 - 14

градинарски светлина (PPFD в микромола)

Няма налична върху тази група избор

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.