Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Total products TTC
Total shipping TTC To be determined
опаковане TTC 0,00 €
Tax 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Plagron Terra Grow 10L, минерални торове за отглеждане на културата земя

Plagron Terra Grow 10L, минерални торове за отглеждане на културата земя

plagron открият тера, тера расте plagron търсите 5 литра? откриете пълната гама на нашите рафтове и в наличност доставка в 24 доживотна отстъпка -20% лоялност *

Повече детайли

64,50 € TTC
-20%
51,60 € TTC

057-056-0271

количество

Цена / единица : 4,30 € L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Mardi22/01/2019.*
Left------утре идва

нов

PLAGRON

Тези дни, чисто органичен растениевъдството вече не е опция, но задължително. Потребителите желаят, че селското стопанство и градинарството също така като естествен подход, колкото е възможно, за зачитането на хората и околната среда. Широката гама от добавки Plagron предложим всичко, което е най-доброто за вашите растения. Именно благодарение на балансирания състав на най-чистите съставки, че всички продукти, носещи етикета Plagron да действа превантивно, защитно и оптимално хранене.

Terra Grow Plagron е силно концентриран универсален тор за растеж, подходящ за всички видове почви и заливане миксове. Също така е идеален за майчини растения.

Това е изграждането на растителна маса като основа за добър цъфтеж / плодните, предотвратява симптомите на недостиг по време на фазата на растеж, и стимулира жизнеността на растенията.

Terra Grow предотвратява заболявания и стрес.

Трейс елементи, съдържащи се Terra расте, като хелати, гарантиращи максимална достъпност.

Дозировка: до 5 ml / L.

Капацитет: 10 литра.

Състав тера растат

Вода, калиев нитрат, калиев хидроген фосфат, амониев нитрат, фосфорна киселина. NPK тор (3-1-3). 2.6% Общ азот (N) на Qui 2.0% нитратен азот (NO 3) и 0.6% амонячен азот (NH 4) 1,1% водоразтворим фосфорен пентоксид (Р 5), 3.1% водоразтворим калиев оксид (К 2 О).

въпросът за plagron тера, отговаря на вашите въпроси в областта на културата с plagron

Трябва ли да се провери и да се регулира рН, ако използвам Terra растат?

В 90% от случаите, Terra Magnify коригира самата рН. Въпреки това, тъй като качеството на чешмяната вода е различно навсякъде, трябва да проверите дали рН на вашия хранителен разтвор с Terra расте, е между 6.0 и 6.5.

Мога ли да се пръска растенията си с Terra растат?

Да. Ако искате да коригирате хранителен дефицит в най-ранния възможен етап на растеж, като, защото листата са жълти, можете да пръскане на листата с Terra расте. Използвайте максимална скорост на доза от 2 мл / литър.

Колко дълго мога да запазя Terra расте, след като е смесен с вода?

Terra plagron порасна може да се съхранява в продължение на четири дни, след като е било смесено с вода. Да следят стойностите на рН, като най-вероятно ще започне да се покачва бавно. Уверете се, че не биологични продукти се смесват в разтвора, защото те могат да започнат да се развалят само след 24 часа. Също така се уверете, че разтворът се поддържа в движение (циркулационна помпа) и резервоара е чист преди смесване на разтвора.

Мога ли да комбинирам Terra порасна с органичен свръхсмесен почва у нас?

plagron Supermix е органичен тор от линията Universal. Terra порасна и е част от Terra на 100% растат стил е минералното хранене. За най-добри резултати, най-добре е да се комбинират с свръхсмесен продукти в стил култура 100% естествен. Supermix изисква микроорганизми в почвата. Те могат да бъдат намерени в почвите в стила на културата 100% натурални. Минерално хранене (като Terra расте), не е от полза за тези микроорганизми, той съчетава много добре с свръхсмесен.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.