Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Biobizz - Открит Pack тор

Biobizz - Открит Pack тор

почивка:
14,50 € TTC
-20%
11,60 € TTC

052-061-031

количество

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Samedi23/02/2019.*
Той остава------утре идва

нов

BIOBIZZ

Biobizz зелена философия: да са наясно с проблемите на околната среда и да направи биологичното земеделие достъпни за всички, без никакво вредно въздействие върху околната среда.

От 1992 г. Biobizz специализирана в разработването и производството на почвени смеси, торове и добавки, предназначени за биологично отглеждане което го прави най опитен доставчик на органични торове и най-известните от Холандия.

Преди органичните торове са по-добри в продажба, можете да бъдете сигурни, че са получили най-високото ниво на научните изследвания и развойната дейност. Всеки Biobizz® продукт все още съдържа идеалното количество на органични съставки.

Опитайте пакет: Открит Pack

Ако климатът в района, можете да включите външен култура, но не сте сигурни как да започнете, нека Biobizz направете своя избор по-лесно. Опитайте Открит Pack (пакет за култури на открито), един от четирима членове на нашето семейство много скорошен тест продукт опаковки Biobizz Trypacks.

Можете да растат вашите растения като истински професионалист с пълен пакет с високо качество, който е бил проектиран да бъде лесно да се справя, използване и лесно да се съчетаят * и лесно да се плати.

Пакетът за култури на открито Открит-опаковка съдържа:

Bio Bloom, Fish Mix и Top Max.

Комбинация, която ще позволи на земеделския производител, за да получите ценен опит Biobizz гама от торове, тъй като тя дава възможност да се осигури задоволяването на основните хранителни нужди за 1-4 растения. Biobizz риба микс съдържа в този пакет потенцира всички природни минерали и (микро) организми и стимулира производството на полезни бактерии. Високото съдържание на протеин, дава възможност да се създаде богата органичен субстрат. Но не го пробвам у дома или ще провеждат открити FENETRES за цяла седмица! Започнете своя опит на екологична култура с тест пакет.

Biobizz TryPack!
* Използвайте с всеки друг продукт или Biobizz тест пакети Trypacks за увеличаване на реколтата и минимизиране на разходите.

Открит пакет (пакет за външни култури) Biobizz съдържа:
- Bio Bloom - 250 ML
- Риба Mix - 250мл
- Най-Max - 250 ML

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.