Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Само! Biobizz - Bio Grow 10L, органичен растеж тор

Biobizz - Bio Grow 10L, органичен растеж тор

NPK = 4-3-6 - Organic растат активира микробната флора на субстрата благодарение на захарно цвекло се екстрахира Холандия 100% естествен, обикновено се нарича остатък от дестилация. Интензивен хранене!

Повече детайли

почивка:
75,00 € TTC
-20%
60,00 € TTC

052-061-028

количество

Цена / единица : 5,46 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на: Mardi *

нов

BIOBIZZ

Biobizz зелена философия: да са наясно с проблемите на околната среда и да направи биологичното земеделие достъпни за всички, без никакво вредно въздействие върху околната среда.

От 1992 г. Biobizz специализирана в разработването и производството на почвени смеси, торове и добавки, предназначени за биологично отглеждане което го прави най опитен доставчик на органични торове и най-известните от Холандия.

Преди органичните торове са по-добри в продажба, можете да бъдете сигурни, че са получили най-високото ниво на научните изследвания и развойната дейност. Всеки Biobizz® продукт все още съдържа идеалното количество на органични съставки.

Какво Bio Grow?

Може да се прилага този течен тор за повечето почви и смеси субстрат. Неговият състав е базиран на 100% органичен екстракт от холандски захарно цвекло, обикновено се нарича остатък от дестилация.
Този продукт захар, получени от захарно цвекло или захарна тръстика се получава след естествен процес на ферментация. нишесте захар след това се третира с ензими за производство на глюкоза, която в комбинация с други растителни хранителни вещества, да помогне за получаване на богат източник на храна за увеличаване на микробен живот почвата да стане по-плодородна.
естествени захари и калиев присъстващ в Bio • Grow активира бактериална флора на субстрата да се осигури щедър реколта от сладки и вкусни плодове.

СРЕДА

  • INSIDE
  • ИЗВЪН

ФАЗА

  • РАСТЕЖ
  • цъфтящ

ФУНКЦИЯ

  • ХРАНЕНЕ

Как да използвате Био порасна?

Започнете да го използвате веднага след като първите листа се появяват, докато растението достига от 10 до 15 см височина. След това продължи да използва Bio-Grow, докато производството на плодове е завършена.

ЗАЯВЛЕНИЕ

• Bio Grow® е подходящ за всички смеси от субстрати, средства и методи на отглеждане.

спрей

нормалното поливане

доза

1-4 мл на литър вода

Когато се използват всички Mix® или Light Mix®, идеално доза е 1 мл на литър вода.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
Да не се поглъща.
Следвайте инструкциите по-долу.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.