Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Кана - Canna Старт 1L, стартер тор за разсад

Кана - Canna Старт 1L, стартер тор за разсад

Торове Кана старт за разсад и резници. Кана Старт ви дава цялата микро- и макроелементи, които си разсад или резници, осигурява си разсад здрав и силен за развитие.

Повече детайли

11,90 € TTC
-20%
9,52 € TTC

055-059-054

количество

Цена / единица : 7,94 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на: Mardi *

нов

CANNA

Кана е на холандската световен лидер в областта на отглеждането на растения за силен растеж на всички
субстрати и експерт в областта на храненето и растителна хранителна среда. работа
с Canna продукти е лесно и предлага отлични резултати гарантирани. решения
питателна готови се отличават с балансирана комбинация от основните елементи и микроелементи.
Качеството се доказва!

Кана Старт

Кана Start е тор от една страна, балансирана за разсад и резници. Кана Start е подходящ за различни substratscomme минерална вата стартерни кубчета, кокосови чипове, торфен мъх пелети (миг), смеси засяване и повечето други посадъчни материали, с изключение на рециркулационни системи или клониране устройства. Размножаване медии са медии, на които е възможно да се възпроизведе растения.

Кана Старт носи всички микро- и макронутриенти на вашите разсад или резници и осигурява вашите разсад здрав и силен за развитие.

С добавянето на Кана Старт, за да си продукт Кана сега предлага пълна хранителна програма, от началото до прибиране на реколтата! С Кана Старт, изберете Кана рано. От клониране за прибиране на реколтата!

Предимства на Кана СТАРТ:

 • Една бутилка е достатъчно. Кана Start е пълна тор на акция, което означава, че тя съдържа всички необходими елементи в една бутилка (не е необходимо да има версия А и Б).
 • Кана Старт идеално се съчетава с всички други Кана тор. Когато резниците се присаждат стартер за окончателна подкрепа, можете да превключите от Кана Старт на Кана Вега подходящ за вашата среда за отглеждане (Canna Terra, Коко, хидро или AQUA) за останалата част от цикъла. Той взаимодейства особено добре с Кана RHIZOTONIC. Свързани с този корен стимулатор, тя осигурява по-силни и по-дебели корени.
 • Намалява риска от свръх-оплождане. Както резници и разсад не са същите потребности като зрели растения, редовен тор за вегетативно етап не им харесва, защото може да им даде прекалено много тор.
 • Намалява риска от пожълтяване на растителна тъкан. Разрежда вегетативен тор да отговарят на резници и разсад не е подходящо решение. Всъщност, като разреждане не съдържа достатъчно микроелементи и макроелементи, което причинява пожълтяване на растението. Това е далеч от добро начало за вашата култура. За силни и здрави растения, имате нужда от добър старт. Така че Кана разработен Кана Старт, за да получите най-точната пропорция на хранителни вещества за резници и разсад.

Кана Start е идеалното решение за земеделските производители, които:

 • Използвайте семена
 • Събиране на собствените си издънки
 • Поставете си резници в малки саксии и след това трансплантирани в окончателна подкрепа

Растат с Canna започнем от самото начало!

Не пропускайте разсад и резници.

инструкции

 • Разклатете добре преди употреба
 • Пълнене на резервоара с вода
 • Добави Кана Старт за разреждане в резервоара на 1/250 (40 ml до 10 L вода) Кана ЕО Старт разтваря в чешмяна вода варира между 0.7-1.3 MS (= ЕО = електронно проводимост = способността на разтвор за провеждане на електрически ток. Това измерване се използва за намиране на концентрацията на разтворени твърди частици във вода).
 • Препоръчителна рН: 5.2-6.2
 • Уверете се, че отводняването е адекватна (10%)

Съхранение, здраве и безопасност и други посоки

 • Кана разработени специализирани хранителни вещества за сцената след разсаждане.
 • Да се ​​съхранява затворен на тъмно място и устойчив на замръзване (UV светлина разгражда железни хелати на хранителното вещество)
 • Да се ​​съхранява на недостъпно за деца

Знам, че се срине без трясък!
Културата на закрито , предпочитаният избор на всички производители на закрито отглеждане.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.