Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
SUGAR ROYAL Plagron 250мл, захар и вкусове усилвател

SUGAR ROYAL Plagron 250мл, захар и вкусове усилвател

Захар Royal 500ml намерите в закрит расте, онлайн growshop и по този начин да намерите всички продукти plagron, чист зелен zym или чувство ... и всичките си любими продукти варират plagron.

Повече детайли

почивка:
29,75 € TTC
-20%
23,80 € TTC

057-056-019

количество

Цена / единица : 79,34 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на: Mardi *

нов

PLAGRON

Тези дни, чисто органичен растениевъдството вече не е опция, но задължително. Потребителите желаят, че селското стопанство и градинарството също така като естествен подход, колкото е възможно, за зачитането на хората и околната среда. Широката гама от добавки Plagron предложим всичко, което е най-доброто за вашите растения. Именно благодарение на балансирания състав на най-чистите съставки, че всички продукти, носещи етикета Plagron да действа превантивно, защитно и оптимално хранене.

Захар Royal.

Подобрява вкус и скъсява цикъла
Добавка за растеж и цъфтеж фаза

употреба
Разклатете добре преди да използвате. Използвайте максимум 2 мл захар Royal за 1 литър вода (1: 500). Изсипете това решение тор на растението веднъж седмично по време на фазата на цъфтежа. Към третата растеж до изплакване.

държа
Не накланяйте продукта по време на транспорт. Продуктът да се съхранява в изправено положение. Препоръчителна температура на съхранение 0 - 30 ° С Когато се разтваря във вода, срока на годност е 24 часа.

предпазни мерки
R 36/38: Дразни очите и кожата.

композиция
Органичният NPK тор (9-0-0). 8.5% Общ азот (N), 8,5% на органичен азот. ТОР NF U 42- 001. NPK торове НАПЪЛНО растителен и животински произход. Торове на базата на животински отпадъци. За да се използва в случай на доказана необходимост; Не надвишавайте предписаната доза.

Съвет Plagron

  • За най-добри резултати, комбинирайте Sugar Royal с Green Sensation.
  • Поддържайте температура под 27 градуса през последните седмици, за да се избегне изпаряване на ароматни масла и загуба на вкус, мирис и тегло.

Захар Royal е органичен цъфтеж стимулатор че ускорява и подобрява превръщането на молекули на прости захари. Захар Royal ензими допринасят за транспортиране на захари от листата на цветя / плодове и насърчаване на ензимни процеси на преобразуване на прости захари.

Royal захар състав:

Вода, аминокиселини (аланин, аргинин, аспарагин, цистеин, глутамин, глицин, хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, треонин, триптофан, тирозин, валин), органични азотни торове (9-0 0), 8.5% общ азот (N), включително 8,5% органично свързания азот.

Мога ли да комбинирам захарта с Кралския Green Sensation?

Да. The Royal захарта действа по различен начин в разцвет стимулатор в Green Sensation.

Ако комбинирате захар Royal, Pure Zym и ПК 13-14 е, че един и същ разтвор като Green Sensation?

Не. Green Sensation съдържа редица важни допълнителни съставки. Например, фосфор и калий в Green Sensation са функционално свързани. Това не е случаят в ПК 13-14. The Royal захарта също работи по различен начин за цъфтящи стимулатор в Green Sensation.

Мога ли да дам моя растения комбинация от Alga Bloom, захар и Royal Green Sensation повече от веднъж седмично?

Препоръчваме ви да използвате Кралския захар веднъж седмично. Тъй като нашите графици Растат шоу, можете да дадете на цъфтежа седмица Alga Блум и Green Sensation всяка сесия напояване от четвъртия (Green Sensation) и пети (Alga Bloom).

Мога ли да използвам кралското захар при листно тор?

Да. Можете да пръскане на листата с Захар Royal и комбинирайте с Vita Race. Съветваме ви да не се пръска листата и цветовете с продукта от третата седмица на фазата на цъфтежа. В противен случай, тези продукти могат да се отразят на вкуса на крайния продукт.

Мога ли да комбинирам захарта с Royal Vita надпревара?

Да. Тези два продукта могат да бъдат комбинирани, без никакви проблеми.

Колко дълго мога да запазя хранителен разтвор с Royal захар?

The Royal захар съдържа много органични съставки. Тези съставки могат да започнат да развалят разтвора след 24 часа.

Вижте пълната гама plagron в закрит нарастващата онлайн growshop и да намерите всички съвети на културата.

NPK9-0-0

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.