Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Biobizz - Top Max 500мл, разцвет бустер

Biobizz - Top Max 500мл, разцвет бустер

Най-Max е помощно средство за цъфтящи Triple Action 100% органичен, тя увеличава размера и теглото на клъстерите на цветя, дава сладък и мек вкус на готовия продукт и улеснява усвояването на хранителните вещества от растения. Стимулиране! идеален за култивиране на почвата, хидропоника, кокосови влакна, aeroponics

Повече детайли

почивка:
19,00 € TTC
-20%
15,20 € TTC

052-061-021

Цена / единица : 27,64 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

Този продукт вече не е в наличност

Доставено на: Mardi *

нов

BIOBIZZ

Biobizz зелена философия: да са наясно с проблемите на околната среда и да направи биологичното земеделие достъпни за всички, без никакво вредно въздействие върху околната среда.

От 1992 г. Biobizz специализирана в разработването и производството на почвени смеси, торове и добавки, предназначени за биологично отглеждане което го прави най опитен доставчик на органични торове и най-известните от Холандия.

Преди органичните торове са по-добри в продажба, можете да бъдете сигурни, че са получили най-високото ниво на научните изследвания и развойната дейност. Всеки Biobizz® продукт все още съдържа идеалното количество на органични съставки.

Какво Top Max?

Това укрепване на цъфтежа 100% органичен съдържа съставки, които могат да помогнат за увеличаване на размера и теглото на пъпките
цвете. Абсорбцията на хранителни вещества се подобрява. И резултатите от култури осигуряват по-нежните култури
и гладка. Активирането на потока на хранителни вещества е от съществено значение за начина, по който е в състояние да освободи минерали като калций, желязо и магнезий в почвата, които стимулират метаболизма на растението.

Ползите от хумусни и Fulvic киселини в Top Max

Отгоре • Max ™ дължи своите невероятна ефективност хумусни киселини, които съдържа. Това са най-вече на вещество, наречено Leonardite.

Хумусни киселини в Top Max помогнат циркулацията на хранителни вещества, тези депозити се състоят от растения и земни хилядолетия. Те произтичат главно от депозит наречен Leonardite, което е материал с най-голяма концентрация на органичен затопляне. В Leonardite дрейф на дървета и растителност, която растеше, процъфтява и се е влошило в ерата карбон, има 300 милиона години.

Fulvic киселини също притежават свойства, които допринасят за по-здравословен разцвет. тези киселини
идват от изключително богати източници на хумусни депозити, открити в дълбините на земята. техен
естествен електрически заряд привлича хранителни вещества и минерали, открити в двата микробиологична основа на почвата в органични торове. Хуминови киселини и Fulvic действат заедно, за да се стимулира по-възрастните растителни клетки, докато насърчаване на образуването на нови клетки.

СРЕДА

  • INSIDE
  • ИЗВЪН

ФАЗА

  • цъфтящ

ФУНКЦИЯ

  • стимул

Използвайки най-Max?

Отгоре • Max ™ може да се използва през целия цикъл на цъфтеж
растение, и е особено ефективен, когато се комбинира с
смеси Biobizz субстрат.

ЗАЯВЛЕНИЕ

  • спрей
  • Нормални поливане хидропоника
  • система за поливане

доза

1-4 мл на литър вода

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ
Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.
Да не се поглъща.
Следвайте инструкциите по-долу.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.