Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Total products TTC
Total shipping TTC To be determined
опаковане TTC 0,00 €
Tax 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
Овлажнители и мъгла ВЕНТИЛАТОРИ

Овлажнители и мъгла ВЕНТИЛАТОРИ

Ето нашите категория посветена овлажнители и господата , разработени от марката, която е специализирана в климата Winflex вентилация.

В града и поради сух въздух, която преобладава, пространство на културата и особено във фазата на растеж, изисква придобиването на термо-влагомер за измерване на нивото на влажност и температура; но често, инстали...

Ето нашите категория посветена овлажнители и господата , разработени от марката, която е специализирана в климата Winflex вентилация.

В града и поради сух въздух, която преобладава, пространство на културата и особено във фазата на растеж, изисква придобиването на термо-влагомер за измерване на нивото на влажност и температура; но често, инсталиране на овлажнител или мъгла, все още се препоръчва.

Конкретно, овлажнители са оборудвани с димер, а дори и за някои от тях, придружени от влагостат, механични или цифров че автоматизиране си комплект на движение в зависимост от желаната влажност; от минуси, те трябва да се използва само с деминерализирана вода.

Мъглообразуватели тях са задължително придружени от програматор (Препоръчителен цикъла: 15 минути / 15 минути OFF) и по този начин се поддържат шамандура и мембрани пулверизатор на оптимално ниво в сравнение с тази на водата (чешмяна вода , осмоза или дъжд).

Препоръчителни нива на влажност:

- нарастващата: 45-70% до отида срещу възможни негативни и източване на устицата на листата и се поставят мениджърите на обмен на завода газ.

- във времето на цъфтежа: 35 до 50%, по-ниска влажност, за да се предотврати срещу потенциал появата на патогенни гъби (късна главня, Pythium, Fusarium, брашнеста мана, ...).

Най-добрите цени на най-пръскалките и овлажнители са в културата на закрито.

намаляване на
детайли
Овлажнители и мъгла ВЕНТИЛАТОРИ
Showing 1 to 26 items

филтри (26 продукти)

Каталог на разположение

цена

0 € - 110 €

тегло

0 - 3

градинарски светлина (PPFD в микромола)

Няма налична върху тази група избор

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.