Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
AeroGarden

AeroGarden

Добре дошли в радиус посветена на известния хидропонно система, на AeroGarden . Културата вътрешен отстъпка в цената.

Компактен, елегантен дизайн в хармония с модерен интериор и популяризиране на производителността на този метод на "отглеждане на високите технологии" AeroGarden Classic предлага възможност на всеки да направи първите си стъпки ...

Добре дошли в радиус посветена на известния хидропонно система, на AeroGarden . Културата вътрешен отстъпка в цената.

Компактен, елегантен дизайн в хармония с модерен интериор и популяризиране на производителността на този метод на "отглеждане на високите технологии" AeroGarden Classic предлага възможност на всеки да направи първите си стъпки в света на хидропоника, да растат през цялата година в надземни.

Предлага се в черно или бяло, AeroGarden Classic превръща автономна и общо простота по време на инсталацията и употребата му: светлините на индикатори показват ниски нива на аларми от гледна точка на торове или вода.

Просто трябва да изберете централните със стрелки, растения и се отглеждат от 5 възможности за избор (зелени салати, домати / чушки, цветя, билки / босилек или ягоди). След това се прави, се прави: двете КФЛ крушки от 23 W и автоматизирана поливна ще се адаптират към инсталираните растенията, така че да им даде най-добрата светлина и хранителни условия.

В действителност, най-трудната част ще бъде избора от различни семена, представени в комплекти, включително резервни капсули (включително семена) и набор от хранителни вещества (течни сега !!!), като чери домати семена, зелени салати, петунии, международни Василий ... но също така и най-късно по отношение на комплекти от лечебни растения семената, сезонни билки или салата билки.

Най-добрите цени на уеб AeroGarden и аксесоарите са в културата на закрито.

намаляване на
детайли
AeroGarden
Продуктът е 1 до 4

филтри (4 продукти)

Подкатегориите

Няма налична върху тази група избор

марка

Каталог на разположение

цена

20 € - 170 €

тегло

0 - 12

градинарски светлина (PPFD в микромола)

Няма налична върху тази група избор

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.