Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
AUTOPOT EASY2PROPAGATE EXTENSION MODULE

AutoPot EASY2PROPAGATE Допълнителен модул

Комплектът за разширяване easy2Propagate ви позволява да поемат контрола върху това, което расте и как тя се отглежда в ранните етапи на едно растение.

Повече детайли

149,00 € TTC
-20%
119,20 € TTC

072-073-034

количество

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Samedi23/02/2019.*
Той остава------утре идва

нов

Autopot

Autopot е ново поколение хидропонно система без електричество. Системите AutoPot са самостоятелни и модулни разпръсквателни системи за максимизиране на добива от растения като същевременно минимизира консумацията на вода. AutoPot предлага продукти, които се считат за най-екологичните напоителни системи в света! Всъщност, системата Autopot е разпределена и плава AQAUvalve намира във всяка система саксии (или преобразуватели на въртящ момент). Това означава, че ако един AQUAvalve бяха да блокират само инсталацията, засегната от този дефектен AQUAvalve ще бъдат засегнати. Системата Autopot работи само чрез използване на тежестта на налягането директно от резервоара / резервоара. AutoPot днес е международен лидер в областта на напоителните системи, и придоби световна известност за осигуряване на устойчивото напояване решения, екологични и иновативни, за да отговарят на всички видове екологични ограничения. С нарастващите опасения за опазване на водните ресурси и защита на околната среда, ние сме сигурни, в AutoPot, все по-голям брой потребители и партньори осъзнават ползите от използването на нашата система автоматично поливане. Това е напълно нова концепция за напояване технологии, в света на градинарството с голямо закъснение.

Комплектът за разширяване easy2Propagate ви позволява да поемат контрола върху това, което расте и как тя се отглежда в ранните етапи на едно растение. Комплектът за ъпгрейд ви позволява да свържете към съществуваща напоителна система AutoPot, допълвайки гъвкавостта на easy2Propagate AutoPot с доказана технология, висока ефективност и ниски разходи за поддръжка.

размери

AutoPot

Комплектът за разширяване easy2Propagate включва:

  • 1x easy2Propagate ясно капак с отвори 4 регулира
  • 1x съединител 16mm-6 mm T ви позволява да свържете вашия easy2Propagate AutoPot към по-големи напоителни системи.
  • 1x Съединител 6 мм T ви позволява да свържете вашия easy2Propagate до по-малки напоителни системи AutoPot.
  • 6 милиметра маркуч 1 м свързва вашия Flexitank си easy2Propagate
  • 1x Гарланд Giant Plus тава предлага широка, стабилна основа за easy2Propagate с идеална дълбочина за отглеждане на разсад
  • 1x AQUAvalve
  • капак 1x AQUAvalve за осигуряване на поливане по поръчка за растенията. Това премахва всички въпроси от наводнения или храна лишаване от вода или хранителни вещества растения.
  • 2x Cocomat 58 х 51 х 3 cm в тавата да запази цялата влага, необходима за вашите растения. Чрез капилярното действие.
  • 1x 116cm х 51 сантиметър корени списък гарантира, че вашият easy2Propagate има максимална функционалност и че на борда и килимите са чисти и свободни от нахлуващите корени

За пълната версия:

AutoPot EASY2PROPAGATE цялостна система РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.