Каталог добавена към кошницата успешно
количество
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
общо
Продължи пазаруването
-20%
VAALSERBERG PURIN D ORTIE 1L

VG ГРАДИНА - пурин коприва 1л

Естествено, богата на азот (по-специално в органична форма), микроелементи, минерали (желязо, силиций, калций, калий, магнезий ...), витамини, органични съединения (протеини ...), ферментиралото екстракт от коприва възстановява тези елементи в директно електронен формат растения.

Повече детайли

9€95 TTC
-20%
7€96 TTC

060-292-142

Цена за единица: 7€96 от L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

Този продукт вече не е в наличност

Безплатна доставка за199€00*
Доставено на: Mardi *

нов

VG GARDEN

VG Градина, традиционните препарати, 100% естествена за здравословен растения. Екологично чисти естествени и използваема в биологичното земеделие. Какво повече? Открийте канализация хвощ, коприва, черен оман, чесън и екстракт от папрат.

Тор от ORTIES
В коприва на LV градина тор е препарат се разрежда след ферментацията на коприва. Копривата е богата на микроелементи и витамини и е идеален за насърчаване на растежа на всички растения. Този тор ще засили и естествените защитни сили на вашите растения срещу външна агресия.

Естествено, богата на азот (по-специално в органична форма), микроелементи, минерали (желязо, силиций, калций, калий, магнезий ...), витамини, органични съединения (протеини ...), ферментиралото екстракт от коприва възстановява тези елементи в директно електронен формат растения. Наистина, копривата е в състояние да направи на земята много хранителни вещества, поради което тя има голям ефект. В коприва тор се признава като растеж на стимулиране на естествените защитни сили и растителни и като репелент срещу насекоми, листни въшки и някои акари.

Използвайте препоръчва от стартиращи култури, редовен прием.
Внимание ново засаждане (разсад): изчакайте 15 дни преди пръскане в противен случай рискът от изгаряния.

Коприва торът VG Garden UAB * Може да се използват в биологичното земеделие в съответствие с Регламент (ЕО) 834/2007 #

BIOSTIMULANT

УПОТРЕБА
За всички видове растения като листен спрей и напояване. За използване в превенция, не се пръска, ако нападнат от листни въшки. Може да се включи в пресаждането на почвата и разсад за повдигане и възстановяване.

Този продукт може да бъде смесен с тор хвощ и / или черен оман и / или папрат, както е необходимо.

ДОЗИРОВКА
В пръскачки или спрей:
Чрез поливане на засаждане (или спрей) и след това с 10-дневни интервали до цъфтеж и даване на плод.
50 мл течен тор на 1 литър подготовка на всеки 7-10 дни - Вода, коприва.

Произведено във Франция

МЕРКИ
Да се ​​пази далеч от деца и домашни любимци и далеч от храни и напитки. Съхранявайте в оригиналната опаковка на проветриво място, защитено от замръзване и екстремни температури.
Изхвърляне на опаковките в сортиране.
Одобрен за използване в аматьорски градини.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.