Каталог добавена към кошницата успешно
количество
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
общо
Продължи пазаруването
Общи хидропоника

Общи хидропоника

Добре дошли в нашия широка област, посветена на историческия марката, генерален хидропоника (GHE или за Европа) , в смисъл, че първите продукти се появяват в края на 70-те години в Калифорния са известни съединения три-тор, Flora Series !!! развиващ се и динамичен формула, адаптирана към най-новите научни открития. Тя регулира нуждите храненето...

Добре дошли в нашия широка област, посветена на историческия марката, генерален хидропоника (GHE или за Европа) , в смисъл, че първите продукти се появяват в края на 70-те години в Калифорния са известни съединения три-тор, Flora Series !!! развиващ се и динамичен формула, адаптирана към най-новите научни открития. Тя регулира нуждите храненето на вашите растения чрез промяна на общата концентрация на вашето решение
питателна. С този контрол, можете да получите на несравнимото качество на култури. И те са винаги на разположение на културата вътрешен !!!

Марка разработен от бивш изследовател на НАСА, д-р Кал Херман, GHE остава и днес, в постоянно търсене, постоянна надпревара за иновации тор, и е признат от научната общност. Най-новата гама GO (General Organics до) доказва, използваеми хидропонни среди и земята.

Целите на GHE: остават в челните редици на технологиите, иновациите и да предложат решения на някои екологични проблеми пред които са изправени в момента. Днес, GHE предлага Bioponics или органични хидропоника (патент @ 511 569), който съчетава предимствата на хидропоника с тези на биологично земеделие, съгласно принципа на устойчивото развитие. ВСИЧКИ GHE торове и добавки са подходящи за всички методи отглеждане: Hydro изключена и почвата.

Разберете най-добрите продукти GHE, като Diamond Nectar , Флора Nova растат и цъфтят , Bio-Booster (с Bio Protect на Roots Био и Bio Bloom ), на минерална Магията , за да узреят , за BioSevia порасна и Bloom (придружено от СБ , това е първото тора да Bioponics, органичен оплождане подходящ за хидропоника !!!) ...

GHE предлага широка гама от торове и добавки съвместими с културата на пръст, глина камъчета и кокосови влакна; както и хидропонни системи и aeroponic висока производителност, като например AeroFlo холандския саксия или на тропическите гори .

Най-добрите цени на Общите хидропоника са с културата на закрито.

намаляване на
детайли
Общи хидропоника
%1 $ S - %2 $ г от 3% $ г продукти

филтри (104 продукти)

Подкатегориите

марка

Каталог на разположение

цена

0 € - 390 €

тегло

0 - 18

градинарски светлина (PPFD в микромола)

Няма налична върху тази група избор

Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.