Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
Plagron ALGA РАСТЕ 10L

тор за растеж на биологичното Plagron Alga Grow 10L

Alga grow 10 литра Plagron Торове на базата на водорасли за фаза на растеж. Тор органични ръст на течности .

Повече детайли

119,00 € TTC
-20%
95,20 € TTC

057-056-0061

количество

Цена / единица : 8,66 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Jeudi28/03/2019.*
Той остава------утре идва

Внимание: Последни продукти в наличност!

нов

PLAGRON

Тези дни, чисто органичен растениевъдството вече не е опция, но задължително. Потребителите желаят, че селското стопанство и градинарството също така като естествен подход, колкото е възможно, за зачитането на хората и околната среда. Широката гама от добавки Plagron предложим всичко, което е най-доброто за вашите растения. Именно благодарение на балансирания състав на най-чистите съставки, че всички продукти, носещи етикета Plagron да действа превантивно, защитно и оптимално хранене.

Alga Grow.

Торове на базата на водорасли за фаза на растеж.

Alga Grow-това е разпръскване на течни торове на базата на специално предназначен за отглеждане на картофи. Alga Grow се използва по време на фазите на растеж на растението. Това органични торове на базата на водорасли позволява да се постигне растеж на здрави и се развиват и допринася за развитието на корените. Alga Расте, позволява да се създаде здрава основа и подготвя растение да цъфти блестящ в рамките на следващия етап.

Използването на
Разклатете добре преди употреба. Да се използват максимум 4 мл Alga Grow в 1 литър вода (1:250). Използвайте това решение fertilisante при всяко поливане през фаза на растеж. Веднъж разреден, Alga Grow държи не повече от 48 часа.

Запази
Не се наклони продукт по време на транспортиране и да се съхранява далеч от светлина. Температура на съхранение препоръчителна : от 0 до 30°с. След разтваряне във вода, неговият срок на годност е 24 часа.

 Състав
Водата, барда цвекло, аминокиселини и екстракти от водорасли от органичен Тор NPK (4-2-4), на 4,2% общ Азот (N), от които 4,2 % органичен азот, 2,0% анхидрид, фосфорна киселина, разтворими във вода (P2O5), 4,3 % азотен калий, разтворим във вода (K2O).

Съвети Plagron

  • Изтегляне на планиране на културата 100% NATURAL Grow Schedule за препоръки по отношение на използването и дозировката на продукта.
  • Alga Grow може да бъде свързан с други продукти от 100% ЕСТЕСТВЕН и УНИВЕРСАЛЕН.

Alga Grow - това е органичен течен тор, на базата на морски водорасли е много бързо се усвоява, чрез растенията. Освен това, азотът, природен, съдържа фосфор и калий, повече от 20 аминокиселини, микроелементи, витамини, ензими и естествени хормони и ензими.

Азот осигурява растежа на оптимална и единни. Фосфор, което от своя страна осигурява добро развитие на кореновата и първият проект на цъфтежа богата и изобилна. Калий осигурява транспорта на хранителни вещества на целия растението и увеличава неговата сила като цяло.

Alga Grow :

  • Предпазва от концентрация на сол, високи и мухъл.
  • Бързото усвояване на хранителни вещества за растеж.
  • Стимулира производството на хлорофил.
  • Хормони на растежа и цъфтежа, за по-висока доходност.
  • Също така може да се използва като тор за листа.

Този продукт може да се използва в биологичното земеделие в съответствие с Регламенти (ЕО) 834/2007.

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.