Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
420 DWC 34 L

420 ХИДРОПОНИКА - DWC-34 Л , система за хидропонно , aeroponics

420 хидропоника е новороденото система DEEP WATER CULTURE оригинален DWC фонтан за пиене, 34 Л, най-големият на пазара в пот уникален, резерв от над 30 литра, кошница 18 см, като нивото на водата се е появило.

Повече детайли

44,90 € TTC
-20%
35,92 € TTC

Dont 0,06 € d'eco-part.DEEE

092-005-0011

количество

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на:
Jeudi28/03/2019.*
Той остава------утре идва

нов

420 Hydroponics

Тор в прахообразна форма 100% разтворим във вода. За растения в оранжерията. Произведено във Франция. Хидропоника 420 е 10 торове под формата на 100% водоразтворим прах предназначена за всички фази на растежа на растенията. Открийте това революционно прах формат и ефективност.

В Deep Water Culture - това е система за хидропонно с рециркуляционной е идеален за 1 голяма или малка фабрика. Растежа на растенията, ще бъде ефективен, бърз и енергични корени чрез супер кислород хранителен разтвор непрекъснато кислород с помощта на система за барботьор иновативен DWC 420 хидропоника.

Тази система разполага с резервоар хранителен разтвор от 25 до 30 литра максимум, с датчик за нивото на външната позволява да видите нивото на хранителния разтвор. Хранителен разтвор, ще се излъчва с помощта на въздушна помпа, и ще бъде в обръщение на въздуха постоянно. Заводът ще бъде в саксия кошница "гигант" Ø 18 см попълнете топки глина с добро качество. Въздушна помпа, свързан към барботьор основно ще осигури кислород постоянно с хранителен разтвор. За да получите по-добри резултати на по-ниска цена, DWC ревнува благодарение на 420 хидропоника нов партньор си култура вътре и ефективно.

Характеристики :

  • Въздушна помпа Boyu 80L/h гаранция 1 година
  • В комплект
  • Монтаж 2minutes
  • Лесен за използване
  • Кореновата система е впечатляващо
Ecotax0.06

Инструкции 420 хидропоника - DWC

Инструкции за инсталиране на системата ви DWC

изтегляне (1.62M)

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.