Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред
-20%
CANNA RHIZOTONIC 500ML

Кана - RHIZOTONIC 500ml, корен стимулатор

Rhizotonic 500ml За корен в топ форма.

Повече детайли

23,40 € TTC
-20%
18,72 € TTC

055-059-0401

количество

Цена / единица : 31,20 € (без ддс) в L

Известие на клиенти

Никой не е публикувал обявление
на този език

наличен

Доставено на: Mardi *

нов

CANNA

Кана е на холандската световен лидер в областта на отглеждането на растения за силен растеж на всички
субстрати и експерт в областта на храненето и растителна хранителна среда. работа
с Canna продукти е лесно и предлага отлични резултати гарантирани. решения
питателна готови се отличават с балансирана комбинация от основните елементи и микроелементи.
Качеството се доказва!

Кана RHIZOTONIC е мощен стимулатор на корените на растенията до висок растеж растения, които първите корените вече са видими. Той стимулира корен развитие, повишава резистентността срещу болести и насърчава вътрешни и външни качества на растението. RHIZOTONIC се използва по време на първата седмица и е идеален за изрезки и растения трябва да се пресажда, както и болните растения или с лошо качество се дължи на удар. Това 100% растителна подходящ за култивиране на почвата и хидропоника.

100% естествен, той съдържа много витамини. RHIZOTONIC прибавя в продължение на 60 микробиологични вещества, които значително ускоряване на развитието на балансиран културална среда.


Предимства на Кана RHIZOTONIC:

  • Популяризира добро вкореняване на резници и разсад.
  • В допълнение към стимулирането на растежа на корените на растенията вече в земята, RHIZOTONIC стимулира вкореняване резници и разсад. Различните микроелементи и витамини (включително витамини В1 и В2) насърчава производството на хормони и вкореняване да се получи добро стабилни бели корени.
  • Ускорява процеса на покълване когато семена се накисват преди засаждане.
  • Разрежда RHIZOTONIC концентрат (40 мл в 10 литра), за да се използва за накисване на семена. RHIZOTONIC омекотява кожата на семената за покълване и расте по-лесно.
  • Подобрява растежа на растенията като цяло и химическите реакции в завода за здравословен растеж, енергично и здрав.
  • Добри резултати започват с здраво растение. Чрез стимулиране на развитието на корена, RHIZONTONIC стимулира растежа им. Друг много важен компонент, особено през първите седмици от живота на растенията, когато тя е особено уязвима. RHIZOTONIC стимулира корен развитие, повишава резистентността към заболяване и насърчава вътрешни и външни качества на растението.
  • Поддържа възстановяване от предприятие или рязане който е бил изпуснат по никакъв начин.
  • Много градинари са съгласни, че растенията се възстановяват по-бързо от стреса, ако RHIZOTONIC се пръска по листата. Растенията могат да страдат от шок, например, по време на транспорт или пресаждане. RHIZOTONIC също така подобрява състоянието на слабите и слабо развити растения.


В допълнение, RHIZOTONIC често се напръсква върху листата и може да се използва като средство за повишаване на нивото на рН в резервоари торове.

RHIZOTONIC подходящ за всички среди. Той е подходящ за хидро култура и пот. Можете да го използвате целия вегетационен цикъл. От засаждането до прибирането на реколтата!

Обем (мл / л)500ml

Бъдете първите, за да прегледате !

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.