Каталог добавена към кошницата успешно
количество
общо
Има 0 [/ 1] продукти в кошницата си. Има 1 продукт в кошницата си.
Обща сума продукти TTC
Цена на доставка TTC Определи
опаковане TTC 0,00 €
Данъци 0,00 €
общо TTC
Продължи пазаруването ред

Biobizz Worldwide от 1992 г. насам

Biobizz избрали вътрешен магазин мрежата културата за разпределение на тора Biobizz във Франция.

Културата вътрешен Biobizz е партньор във Франция, за да промените вашите култури.

Търсите торове и торове Biobizz?
Искате да купите органичен тор с пръст?

Познаването на историята на Biobizz и годината на създаване

Biobizz какво е това? диапазон на торове и органични стимулатор.

Всичко, свързано с историята на Франция и Biobizz Biobizz Worldwide

От сеитбата до първата реколта, Biobizz® стана след 1992 г. лидерът на пазара на биологичното земеделие. Един екологичен всичко производител, производител на специализирани градинарство почви в интензивно отглеждане на растения и течни торове, подобрители на субстрати и вкус: Biobizz произвежда широка гама от 100% органични продукти за всички видове растения.

В действителност, от създаването си през 1992 г., Biobizz помогна производителите и хората да растат органично успешно без никакво наличие на вредни химикали в почвата, Biobizz , марка, която спестява на природата и околната среда.

Философията на Biobizz Worldwide е чиста и проста:

Трябва да сте наясно с проблемите на околната среда и да направи биологичното земеделие достъпни за всички, без никакво вредно въздействие върху околната среда. Споделете вашето Biobizz.

Biobizz създаване

Biobizz контролира качеството на своите продукти, преди продажбата в публичния пазар.

А най-високо ниво на научноизследователската и развойната дейност се предоставя от лидера Biobizz за вашите растения органични култури.

Ние може просто да се каже, че всеки продукт Biobizz® винаги съдържа идеалното количество на органични съставки, подходящи за вашите растения и вашите култури на закрито или открито.

Затова Biobizz Worldwide гарантира удовлетворението и спокойствието на световноизвестни висококачествена тор за вашите култури чрез поставяне ръцете си, вие помагате за опазването на планетата и осигуряване на бъдещето си на тази земя.

Biobizz Worldwide е основана в Холандия през 1992 г., различните ни съоръжения са открити днес в Испания, тъй като 2013 година. Ние също имаме обекти във Франция, Англия и Северна Америка. Благодарение на възможността си да показваме нашите партньори в целия свят, които предлагаме всеки шанс да се грижи за техните култури с Biobizz марка тор от цял свят.

Намерете търговец на дребно в магазина Biobizz? Култура вътрешен оферта 130 магазина във Франция , Европа и отвъдморските територии, които предлагат всички продукти в обхвата на торове Biobizz .

BioBizz органичен тор

Открийте Bio Grow тор за растеж и Bio Bloom тор за цъфтящи пар екселанс.

Риба микс на рибно брашно базирани торове и извънредни връща, да открият Root Juice , корен стимулатор, или по-скоро Acti вера за ензимен разтвор и зареждане с гориво, витамини и олигоелементи.

За олигоелементи опитват органичната водорасли с Alga-Mic на жизненост стимулант за вашите растения на закрито и открито.

Открийте Bio-небето енергийния стимулатор за перфектни резултати.

Най-Max цъфтежа стимулатор на базата Fulvic киселина и други елементи за стимулиране на вашите растения.

Премикс е пълен компост отново да обогатите subtrats и присаждането на културата, за пръв път да открият почви Biobizz с лек микс за растеж и All-микс за цъфтежа, All-микс богата почва за вашите култури и да получите в изобилие органични култури.

Ако търсите кокосови? Предложения Coco Mix 50L Biobizz за органични субстрати и гъвкав органичен.

Търси Biobizz търговец на едро? Свържете се с нас

Biobizz тор за вашия вътрешен отглеждане и вашите вътрешни градини, Biobizz специализирани шкафове култури.

Biobizz е на разположение през Франция, чрез своята мрежа от магазини лидери на хидропоника и органични растения.

Biobizz се за задача да развива био така че всеки да приема екологична мислене. За да благовестя това слово, така че ние да участва в няколко проекта.

Бихте ли споделили семето на една добра идея или проект на общност градинарство?

Говорете с нас пишете в контакт с нас

Оранжерията Biobizz е особено специална, защото зеленчуците ще бъдат разпределени на площ ресторанти. Ето защо те ще бъдат в състояние да се разшири обхвата на биологични продукти, които предлагат в менюто си, така че повече хора могат да се насладят на Biobizz вкус.


Вашата регистрация е успешна Your email is already registered
or this is not an email address

Безплатен подарък всяка поръчка *

Accept

Afin de vous proposer des services et offres adaptés à vos centres d'intérêt, Culture Indoor utilise des cookies. En continuant de naviguer sur le site, vous déclarez accepter leur utilisation. Pour en savoir plus et paramétrer les cookies, cliquez ici.